Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Ωρα Ευρώπης για Αρη και ΟΦΗ

Στη μάχη του Europa League ρίχνονται απόψε Αρης και ΟΦΗ, με τους αγώνες για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Και οι δύο ελληνικές ομάδες αγωνίζονται ως γηπεδούχοι. Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Απόλλωνα Λεμεσού (20.00 - Novasports 1), ο δε Αρης στη Θεσσαλονίκη την ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα (21.00 - Novasports 2). Οι προκριματικοί αγώνες και σε αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι νοκ άουτ, στο πλαίσιο των μέτρων της UEFA για την προστασία από την πανδημία.

Αρης: Με το ρόλο του φαβορί

Κόντρα στην πρωτάρα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ουκρανική ομάδα, ο Αρης καλείται να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί και να προχωρήσει στον 3ο προκριματικό γύρο. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Μίκαελ Ενινγκ, χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του αγωνίζεται στην έδρα της, επισήμανε όμως ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού πρόκειται για έναν αγώνα νοκ άουτ, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Μιλώντας για την Κοβαλίβκα είπε ότι πρόκειται για ενδιαφέρουσα ομάδα, στην οποία η έλλειψη εμπειρίας σε ευρωπαϊκούς αγώνες αντισταθμίζεται από το κίνητρο και τη δίψα για τη διάκριση.

ΟΦΗ: Επιστροφή με βλέψεις πρόκρισης

Να γιορτάσει την ευρωπαϊκή του επιστροφή με πρόκριση θέλει ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού, σε ένα ματς όμως που κρύβει παγίδες. Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, ανέφερε ότι η ομάδα του είναι απόλυτα έτοιμη και εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση. Παράλληλα βέβαια σημείωσε ότι η κυπριακή ομάδα χρειάζεται πολλή προσοχή, καθώς πρόκειται για ένα έμπειρο και ομοιογενές σύνολο παικτών οι οποίοι αγωνίζονται χρόνια μαζί. Ως κλειδί για την πρόκριση ανέφερε τη συγκέντρωση που οφείλουν να δείξουν οι παίκτες του ΟΦΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ