Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ξεκινά η προπώληση για τις παραγωγές της Λυρικής

Με ανώτερη πληρότητα στο 50% στις δύο αίθουσές της, η Εθνική Λυρική Σκηνή ξεκινά την προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον Οκτώβρη έως και τον Δεκέμβρη του 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ιδρυμα Στ. Νιάρχος».

Οι παραστάσεις που πρόκειται να απολαύσει το κοινό στην αίθουσα «Στ. Νιάρχος» είναι από η όπερα «Μαντάμα Μπαττερφλάι» του Τζ. Πουτσίνι από τις 10 Οκτώβρη έως τις 15 Νοέμβρη, η συναυλία με αφορμή τα 250 χρόνια από τη γέννηση του Μπετόβεν στις 5 Νοέμβρη,το μπαλέτο «Δον Κιχώτης» του Λ. Μίνκους από τις 29 Νοέμβρη έως τις 31 Δεκέμβρη και η όπερα «Ντον Τζοβάννι» του Μότσαρτ από τις 11 έως τις 29 Δεκέμβρη. Εξίσου ενδιαφέρουσες είναι και οι παραστάσεις που θα φιλοξενηθούν στην Εναλλακτική Σκηνή όπως το αφιέρωμα στον πιανιστικό Μπετόβεν από τις 23 Οκτώβρη έως τις 7 Νοέμβρη.

Η προπώληση ξεκινά τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη και θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά από την ticketservices.gr, το nationalopera.gr, το tickets.public.gr, καθώς και από τα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (τηλ. 213 088 5700) και τα καταστήματα «Public».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ