Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να μείνουμε δυνατοί και υγιείς άνοιξε τις πύλες του το Φεστιβάλ, το απόγευμα της Πέμπτης.

Σε καθεμιά από τις εισόδους ο κόσμος, που ξεκίνησε από νωρίς να καταφτάνει, στεκόταν και περίμενε να πραγματοποιηθεί θερμομέτρηση πριν μπει στο χώρο.

«Φέτος αλλιώς... Αλλά όπως πάντα, το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού της χρονιάς»: Το τετρασέλιδο φυλλάδιο που μοίραζαν τα μέλη της ΚΝΕ στους επισκέπτες υπενθύμιζε τα μέτρα με τα οποία γίνονται οι φετινές εκδηλώσεις: Με τη χρήση μάσκας, την τήρηση αποστάσεων, την παρακολούθηση του προγράμματος αποκλειστικά από τις καρέκλες που έχουν τοποθετηθεί στο γήπεδο. Ολα τα παραπάνω υπενθυμίζονταν συχνά και από τα μεγάφωνα.

Στο χώρο λειτουργεί ιατρείο, με ειδικούς επιστήμονες, γιατρούς ειδικοτήτων πρώτης γραμμής, νοσηλευτές και φοιτητές Ιατρικής. Επίσης υπάρχουν σε πολλά σημεία σταθμοί αντισηπτικών, τουαλέτες και νιπτήρες όπου γίνεται τακτική καθαριότητα.

Για την αποφυγή του συνωστισμού, έχουν προσαρμοστεί και άλλες πλευρές: Τα μπαρ που εφοδιάζουν κάθε χρόνο με τα απαραίτητα, φέτος δεν λειτουργούν. Τη θέση τους έχουν πάρει καροτσάκια με νερό, αναψυκτικά και μπύρες, αλλά και με συσκευασμένα τρόφιμα, με τα οποία τα μέλη της ΚΝΕ εφοδιάζουν όσους παίρνουν τη θέση τους στα τραπέζια. Από νωρίς οι «τομείς» του γηπέδου που αντιστοιχούν σε κάθε ομάδα συντρόφων είχαν χωριστεί και τα μέλη της ΚΝΕ φρόντισαν να μη λείψει από κανέναν τίποτα!

Συνεργεία καθαριότητας «εξορμούσαν» διαρκώς σε όλο το χώρο του γηπέδου της Πανεπιστημιούπολης, φροντίζοντας να είναι όλα όπως πρέπει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ