Παρασκευή 4 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Ξύπνησε» ο Φώτσης

Την καλύτερή του εμφάνιση στα 5 παιχνίδια, στα οποία έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο ΝΒΑ, πραγματοποίησε τα ξημερώματα στο Νιου Τζέρσεϊ ο Αντώνης Φώτσης. Ο 20χρονος διεθνής φόργουορντ στο παιχνίδι των Γκρίζλις κόντρα στους Νετς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και έδειξε ότι συνεχώς προσαρμόζεται στις νέες απαιτήσεις του ΝΒΑ. Ο Ελληνας παίκτης στη νίκη των Γκρίζλις με 92-74 σημείωσε 11 πόντους (με 5/8 σουτ) και πρόλαβε να μαζέψει 9 ριμπάουντ σε μόλις 14 λεπτά συμμετοχής.

  • Η αγωνία κορυφώνεται για τον Ντράγκαν Σάκοτα, που τη μια βλέπει τον Κρις Καρ να είναι μια ανάσα από την ΑΕΚ και την άλλη να φεύγει μακριά... Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δυο πλευρές (ΑΕΚ και παίκτης) τα βρήκαν, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Φιλίππου, φέρεται να διαφωνεί με την προκαταβολή, που θεωρεί ιδιαίτερα υψηλή. Ετσι, ο Γιουγκοσλάβος τεχνικός έχει ειδοποιήσει και τον μάνατζερ του Μακ Φέρσον προκειμένου να αποτελέσει την εναλλακτική λύση.
  • Μπορεί μέχρι χτες αργά το απόγευμα να συνεχιζόταν η σύσκεψη μεταξύ του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ προκειμένου να βρεθεί η λύση με τους κανονισμούς, όμως η κλήρωση των διαιτητών έγινε κανονικά. Ετσι το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού κληρώθηκαν να διευθύνουν οι Βορεάδης-Παπαδημητρίου. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι στη Γλυφάδα θα αρχίσει στις 18.00 και όχι στις 19.00, όπως είχε ανακοινωθεί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ