Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 27 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Στην επαρχία το ενδιαφέρον

Στην επαρχία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον όσον αφορά την 3η αγωνιστική της Super League 1, ενώ για άλλη μια φορά δεν θα γίνουν όλες οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις. Από τις δύο ομάδες που ανέβηκαν φέτος από τη Super League 2 και τους δόθηκε το δικαίωμα να επιμηκύνουν την προετοιμασία τους (ως αντιστάθμισμα για τη σχεδόν εξάμηνη αγωνιστική απραξία μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας), ξεκινάει τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης θα μείνει και σ' αυτήν την αγωνιστική εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει ότι αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας του με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η Θεσσαλία στο επίκεντρο

Ανάμεσα στους αγώνες που θα γίνουν κανονικά, ξεχωρίζουν αυτοί σε Βόλο και Λάρισα. Στη μεν Μαγνησία ο γηπεδούχος ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που επιδιώκει να ανακάμψει μετά τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ελλάδα (ισοπαλία με τον Ατρόμητο) και Ευρώπη (ήττα από την Κράσνονταρ), στη δε Λάρισα η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, μια αναμέτρηση παραδοσιακά αμφίρροπη. Από κει και πέρα ο πρωτοπόρος και αήττητος μέχρι στιγμής Αρης επιδιώκει την παραμονή στην κορυφή με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν τον πρώτο λόγο υποδεχόμενοι Παναιτωλικό και Λαμία αντίστοιχα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/9: Βόλος - ΠΑΟΚ (18.30 - Novasports 1), Ολυμπιακός - Παναιτωλικός (20.30 - Nοvasports 2).

Κυριακή 27/9: Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα (16.00 - Novasports 1), ΟΦΗ - Ατρόμητος (18.00 - Novasports 2), ΑΕΚ - Λαμία (20.30 - Novasports 1).

Δευτέρα 28/9: ΑΕΛ - Παναθηναϊκός (19.00 - Novasports 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ