Τετάρτη 14 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο πλευρό των πληγέντων εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Στο πλευρό των πληγέντων βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ν. Ηρακλείου, αποτελούμενο από τον Γιώργο Ζαχάρο και την Εύη Βλαντή, δημοτικούς συμβούλους.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε γειτονιές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, όπως στην οδό Αυγής, που έχει κλείσει λόγω εργασιών αποκατάστασης των μεγάλων ζημιών, ενώ αρκετά σπίτια και καταστήματα παρέμεναν χωρίς ρεύμα. Επίσης, το κλιμάκιο βρέθηκε στις οδούς Πλαπούτα, Μαρίνου Αντύπα και Δερβενακίων και στα ενδιάμεσα στενά, όπου και εκεί προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε σπίτια, κυρίως σε στέγες που ξηλώθηκαν, σε καταστήματα και αυτοκίνητα. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, έχουν τραυματιστεί και δύο άτομα, ο ένας από πτώση τοίχου σε σπίτι και ο άλλος από γυάλινο θραύσμα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στους πληγέντες κατοίκους, απαιτώντας την άμεση καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα και υποδομές. Σε αυτήν την κατεύθυνση ζητά άμεσα να γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί το σοβαρό θέμα που προέκυψε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ