Τετάρτη 14 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Nα αφαιρεθεί το όνομα του φασίστα Κασιδιάρη από τη λίστα «αξιόλογων αποφοίτων»

Να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αφαιρεθεί το όνομα του Ηλία Κασιδιάρη, καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής, από τη λίστα «αξιόλογων αποφοίτων» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, ζητά από την Πρυτανεία του Ιδρύματος η Κομματική Οργάνωση Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας του ΚΚΕ.

Στην ανοιχτή επιστολή της προς τον πρύτανη του Γεωπονικού, η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ αναφέρει:

«Κύριε πρύτανη,

Στις 7 Οκτώβρη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, με ομόφωνη απόφασή του, έκρινε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και την ηγεσία της ως ένοχη για την κακουργηματική πράξη της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Ανάμεσα στους καταδικασμένους της ηγεσίας της συμπεριλαμβάνεται και ο ναζιστής Κασιδιάρης Ηλίας, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Κομματική Οργάνωση Γεωπονικού του ΚΚΕ ζητά την παρέμβασή σας στην υπηρεσία της Google προκειμένου κατά την αναζήτηση "αξιόλογοι απόφοιτοι του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών" στον ιστό αναζήτησης της Google να μην εμφανίζεται το όνομα του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη. Το όνομα αυτού δεν έχει καμία θέση δίπλα σε καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου, απόφοιτους του Πανεπιστημίου.

Με εκτίμηση,

Κομματική Οργάνωση Γεωπονικού του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ