Σάββατο 24 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 25 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Διεκδικεί την εφαρμογή της ΣΣΕ στον Επισιτισμό

Σε κινητοποίηση τη Δευτέρα 26/10, στη 1 μ.μ., στη ΓΣΕΒΕΕ (Αριστοτέλους 46), καλεί το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής απαιτώντας την εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης. Καταγγέλλει τους εργοδότες στον Επισιτισμό (εστιατόρια, καφετέριες, κέτερινγκ) για τους μισθούς πείνας, τις συνθήκες γαλέρας και τη μη εφαρμογή ούτε της Σύμβασης Εργασίας που έχουν υπογράψει οι ίδιοι μέσω των εργοδοτικών τους οργανώσεων.

Παράλληλα, το Συνδικάτο προετοιμάζει την 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει για τη Δευτέρα 2/11, συμμετέχοντας στη μέρα δράσης που είχε αποφασίσει η σύσκεψη οκτώ κλαδικών συνδικάτων, έντεκα επιχειρησιακών σωματείων και μίας Επιτροπής Αγώνα στην Αθήνα. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των κινητοποιήσεων, το Συνδικάτο προχωρά σε περιοδείες σε ξενοδοχεία και επισιτιστικά καταστήματα.

Επίσης, το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΤΝΕΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ» νομού Αττικής καλεί τους εργαζόμενους σε σύσκεψη το Σάββατο 24/10, στις 5 μ.μ., στη Λούτσα (Σπετσών 9).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ