Τρίτη 27 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΡΤΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με στόχο το προβάδισμα

Με εφαλτήριο το καλό ξεκίνημα στον 3ο όμιλο του Champions League, με τη νίκη επί της Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός επιδιώκει απόψε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Πόρτο για τη 2η αγωνιστική (22.00 - Cosmote Sport 2).

Οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν τη 2η θέση στον όμιλο (μιας που φαβορί για την πρωτιά είναι η Μάντσεστερ Σίτι), κάτι που καθιστά ακόμα πιο σημαντικό τον αποψινό αγώνα, καθώς η πορτογαλική ομάδα αποτελεί τον βασικό αντίπαλό τους (μαζί με τη Μαρσέιγ) στη διεκδίκηση αυτού του στόχου, και επιδιώκουν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης σε βάρος της. Η Πόρτο δεν τους είναι άγνωστη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς την έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές, ενώ είναι και η πρώην ομάδα του τερματοφύλακά του, Ζοζέ Σα. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα η Πόρτο έχει πραγματοποιήσει μετριότατο ξεκίνημα, κάτι που έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον τεχνικό της, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Θετικοί στον κορονοϊό Μπα και Σουντανί

Στα της αποστολής ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε χθες οτι οι Μπα και Σουντανί αποκλείστηκαν αφού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και προστέθηκαν στην αντίστοιχη περίπτωση του Καμαρά που είναι ήδη σε καραντίνα. Αντίθετα στην αποστολή εντάχθηκε ο Μπρούμα.

  • Στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, επίσης απόψε (22.00 - Cosmote Sport 3).
  • Aλλοι αγώνες της βραδιάς: 19.55: Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου (Cosmote Sport 5), Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ιντερ (Cosmote Sport 8). 22.00: Γκλάντμπαχ - Ρεάλ Μαδρίτης (Cosmote Sport 4), Αταλάντα - Αγιαξ (Cosmote Sport 9), Ατλέτικο Μαδρίτης - Σάλτσμπουργκ (Cosmote Sport 8), Λίβερπουλ - Μίντιλαντ (Cosmote Sport 7).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ