Τετάρτη 9 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
Τηλεόραση
Για τα μάτια της Μισέλ Πφάιφερ

Σκηνή από την ταινία «Σχέσεις πάθους»
Σκηνή από την ταινία «Σχέσεις πάθους»
Ο Στιβ Κλοβς είναι ο σκηνοθέτης της ρομαντικής αμερικανικής ταινίας «Σχέσεις πάθους». Οι αδελφοί Μπέικερ είναι δυο πιανίστες που αγαπούν τη μουσική. Ο ένας έχει ταλέντο, ενώ ο άλλος είναι ατάλαντος. Και οι δυο παίζουν σε περιθωριακά μπαράκια, κάτι που δεν τους ικανοποιεί, αφού η επιθυμία τους είναι να γίνουν γνωστοί. Για να πετύχουν το στόχο τους προσλαμβάνουν μια πανέμορφη τραγουδίστρια τη Σούζι Ντάιμοντ. Ετσι, γίνονται ένα τρίο που σιγά σιγά θ' αρχίσει να γνωρίζει την επιτυχία. Εκείνη, όμως, θα επισκιάσει τα δύο αδέλφια, αφού διαθέτει και φωνή και ομορφιά. Η παρουσία της θα είναι καθοριστική και στη σχέση των δύο αδελφών. Οι προστριβές ανάμεσα στα δύο αδέλφια δε θ' αργήσουν να βγουν στην επιφάνεια, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν τις αλληλοεξαρτήσεις τους, διαλέγοντας τελικά ο καθένας το δικό του δρόμο. Εκπληκτική είναι η Μισέλ Πφάιφερ, που ο φακός του σκηνοθέτη εστιάζεται κυρίως επάνω της. Τα δύο αδέλφια ερμηνεύουν ο Τζεφ Μπρίτζες και ο Μπο Μπρίτζες. (STAR 21.00)

«Η συνωμοσία του Γουίλμπι». Αμερικανική ταινία του Ραλφ Νέλσον. Ο Κιφ είναι ένας Αγγλος μηχανικός που δεν ασχολείται με την πολιτική. Στη δεκαετία του 1970 θα βρεθεί στη Νότια Αφρική και χωρίς να το θέλει θα βοηθήσει έναν μαύρο πολιτικό κρατούμενο ν' αποδράσει. Θα γίνει στόχος της Αστυνομίας, στην προσπάθειά της να φτάσει στους αρχηγούς των μαύρων επαναστατών. Ο Κιφ, χωρίς να το καταλάβει, θα μπλεχτεί με το αντιρατσιστικό κίνημα. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κέιν, Νικόλ Γουίλιαμσον και Σίντνεϊ Πουατιέ. (ΕΤ-1 23.35)

«Μια τέτοια νύχτα». Ρομαντική κωμωδία αμερικανοκαναδικής συμπαραγωγής, σε σκηνοθεσία Ερικ Τιλ. Ενας 17χρονος, ο Ερικ, περνά τις διακοπές του βαρετά σ' ένα τουριστικό θέρετρο στον Καναδά. Οι μέρες του θ' αλλάξουν, όταν γνωρίσει το νεαρό Ντόναλντ, που έχει αδυναμία στα κορίτσια, στα αυτοκίνητα και τη μουσική. Τα δυο αγόρια θα ζήσουν ξένοιαστες στιγμές αναζητώντας τον έρωτα. Παίζουν οι Κόρεϊ Χάιμ, Μπάρμπαρα Γουίλιαμς και Κρι Ντούλια. (ΕΤ-3 00.10)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ