Παρασκευή 6 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ
Ανατροπή με «υπερηχητικό» β' μέρος

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές εμφανίσεις στην ιστορία του και μία συγκλονιστική ανατροπή, ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 την Αϊντχόβεν στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Europa League. Ετσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση μίας από τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο και της πρόκρισης στα νοκ άουτ, ελπίζοντας ακόμα και στην πρωτιά. Επίσης, χάρη στο ευρύ σκορ, απέκτησε σημαντικό προβάδισμα έναντι της Αϊντχόβεν σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η ελληνική ομάδα ήταν μέτρια στα πρώτα 45 λεπτά, με πολλά λάθη ιδίως στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα η Αϊντχόβεν να κυριαρχήσει, να προηγηθεί με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζάχαβι στο 21' και να δημιουργήσει ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ απείλησε μόνο σε μία περίπτωση, με τον Καντουρί λίγο πριν από την ανάπαυλα.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε πλήρως στην επανάληψη, όπου οι παίκτες του Γκαρσία επέβαλαν «τρελό» ρυθμό και μέσα σε λιγότερα από 20 λεπτά πραγματοποίησαν εντυπωσιακή ανατροπή: Στο 47' ο Σβαμπ ισοφάρισε, στο 56' ο Ζίβκοβιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ, δύο λεπτά αργότερα ο Τζόλης έκανε το 3-1 και το «κρεσέντο» του «Δικεφάλου» ολοκληρώθηκε στο 66' με γκολ και πάλι του Ζίβκοβιτς.

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου για την 3η αγωνιστική, η Γρανάδα νίκησε 2-0 την Ομόνοια στην Κύπρο.

Η βαθμολογία: Γρανάδα 7, ΠΑΟΚ 5, Αϊντχόβεν 3, Ομόνοια 1.


INTIME NEWS


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ