Τετάρτη 2 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Στο Περιστέρι ο Μπουρούσης

Σε μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του προχώρησε το Περιστέρι, ανακοινώνοντας ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρούση μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο πολύπειρος σέντερ και μέχρι πρόσφατα αρχηγός της Εθνικής ομάδας, το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, και μάλιστα η ένταξή του στο Περιστέρι φέρεται να συνδέεται και με πιθανή επιστροφή του και στην Εθνική, ενόψει του προ-Ολυμπιακού τουρνουά, την άνοιξη του 2020, όπου θα κριθεί η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Παράλληλα εντείνεται η φημολογία ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα των δυτικών προαστίων ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

ΑΕΚ: Συμφωνία με Μόουζες

Σε προφορική συμφωνία με τον 26χρονο Αμερικανό φόργουορντ Κίνγκσλεϊ Μόουζες κατέληξε η ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει το κενό στη γραμμή των ψηλών που άφησε ο τραυματισμός του Μάρκους Σλότερ. Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πάντως θα πρέπει στην «Ενωση» να λύσουν το πρόβλημα με την απαγόρευση μεταγραφών που τους έχει επιβληθεί από τη FIBA, λόγω οφειλών σε πρώην παίκτες της ομάδας.

Ο Μόουζες πέρυσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι, έχοντας καλή παρουσία, ενώ φέτος είχε πάρει μεταγραφή στην Μπιλμπάο, πρόσφατα όμως διακόπηκε η μεταξύ τους συνεργασία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ