Παρασκευή 18 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης

Συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα camp των προσφύγων που λειτουργούν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης οργανώνουν εργατικά σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ανάλογες πρωτοβουλίες από τα κλαδικά σωματεία για τα μέλη των κλάδων τους που έχουν ανάγκη (εργαζόμενους και ανέργους).

Η βοήθεια που συγκεντρώνεται για τους πρόσφυγες θα παραδοθεί σε προσφυγικά camp της περιοχής την επόμενη βδομάδα.

Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Τα προβλήματα των κέντρων "φιλοξενίας" είναι πολλά και σε κρίσιμους τομείς, ενώ την ίδια στιγμή καταντούν επικίνδυνα για τους αιτούντες άσυλο αλλά και για το σύνολο της χώρας, αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε σε συνθήκες έξαρσης της πανδημίας.

Τα σωματεία μας, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα εξέφρασε και εκφράζει αλληλεγγύη με κάθε ευκαιρία. Οι γιορτινές μέρες είναι μια ιδιαίτερη αφορμή για τέτοιες πρωτοβουλίες, για στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Πέρα από το μέτωπο που έχουμε με αντιδραστικούς κύκλους που θέλουν να στρέψουν τον κόσμο ενάντια στους πρόσφυγες και μετανάστες - τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων - πρέπει για άλλη μια φορά να προχωρήσουμε σε συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ