Πέμπτη 31 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Αισιοδοξία για πρεμιέρα στις 9/1

Χωρίς να υπάρξουν χειροπιαστά αποτελέσματα σχετικά με πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη των μελών της. Οι εκπρόσωποι των ομάδων συζήτησαν τα σημαντικά ζητήματα που τους απασχολούν, ωστόσο δεν κατέληξαν σε συγκεκριμένες αποφάσεις, με δεδομένο πως από πλευράς κυβέρνησης, πέραν της άρσης της απαγόρευσης των προπονήσεων, δεν υπάρχει κάτι πιο ορατό στον ορίζοντα. Ωστόσο λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Λίγκας εμφανίστηκε αισιόδοξος, μιλώντας στον ρ/σ «Σπορ FM» για άμεση έναρξη του πρωταθλήματος. Οπως είπε, η Λίγκα είναι στην αναμονή προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως» από τους ειδικούς, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ως πιθανή ημερομηνία έναρξης την 9η Γενάρη, ενώ επισήμανε πως περιμένει ενημέρωση για το τι θα συμβεί στις μικρότερες κατηγορίες, της Football League και της Γ΄ Εθνικής.

Οσον αφορά το κρίσιμο ζήτημα του τηλεοπτικού συμβολαίου αποκάλυψε τη συμφωνία με την ΕΡΤ και πως απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα που θα τελειώσουν την επόμενη βδομάδα.

Κατά τ' άλλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην τηλεδιάσκεψη των σωματείων συζητήθηκε και το θέμα αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος εξαιτίας του προβλήματος με τις ημερομηνίες που προκαλεί η καθυστερημένη έναρξη. Στο τραπέζι φέρεται να έπεσε η πρόταση οι αγώνες κατάταξης να είναι μονοί και όχι διπλοί. Να μη διεξαχθούν δηλαδή 10 αγωνιστικές αλλά 5 και να προστεθούν στις 22 της κανονικής περιόδου (συνολικά 27 αγωνιστικές). Και για το συγκεκριμένο ζήτημα πάντως δεν υπήρξε κάποια απόφαση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ