Τρίτη 12 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανεβασμένος επιδιώκει σταθερότητα

Με τις δύο τελευταίες επιτυχίες (με Χίμκι εκτός και Μπάγερν Μονάχου εντός) να του διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες για μια θέση στην οκτάδα (δίνει πρόκριση στα πλέι οφ), ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι για τη 19η αγωνιστική της Euroleague (21.05, Novasports 1). Στην πρώτη βδομάδα διπλών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς στη διοργάνωση οι ανεβασμένοι και ψυχολογικά πλέον «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν συνέχεια των επιτυχιών προκειμένου να αποδείξουν και μια σταθερότητα στο αγωνιστικό μέρος. Πολύ περισσότερο δε που έχοντας μέχρι τώρα απολογισμό 9 νίκες - 8 ήττες και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενδεχόμενη νέα επιτυχία θα τους φέρει εντός των προνομιούχων θέσεων πρόκρισης. Την ίδια στιγμή, η γηπεδούχος Μακάμπι, που βρίσκεται στο 8-10, καίγεται για τη νίκη προκειμένου να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις ψάχνοντας και το έναυσμα στην προσπάθεια να προλάβει το «τρένο» της οκτάδας.

Για επιτακτική ανάγκη οι παίκτες να διατηρήσουν τον καλό ρυθμό και κυρίως το χαρακτήρα που έδειξαν στα δύο τελευταία παιχνίδια μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος χαρακτήρισε τη Μακάμπι επικίνδυνη και δυνατή ομάδα, παρά το γεγονός ότι τα ατυχή αποτελέσματα την έχουν αφήσει πίσω. Στα αγωνιστικά, ενόψει του σημερινού αγώνα ο Ελληνας τεχνικός είδε τους Μακ Κίσικ και Μάρτιν να μπαίνουν στην αποστολή, ωστόσο απόντες θα είναι οι Κόνιαρης και Χάρισον.

Aλλα σημερινά παιχνίδια: Χίμκι - Μπαρτσελόνα (19.00, NS2), Εφές - Αλμπα (19.30, ΝS3), Φενερμπαχτσέ - Μπασκόνια (19.45, ΝS4), Αρμάνι - Βαλένθια (21.45, NS2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ