Κυριακή 20 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Στα μέτρα των ισχυρών

Κασσάνδρα και Φωστήρας θα κοντραριστούν στη Χαλκιδική

Sportidea

Κασσάνδρα και Φωστήρας θα κοντραριστούν στη Χαλκιδική
Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην αναμέτρηση μεταξύ της Κασσάνδρας και του Φωστήρα, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την 13η αγωνιστική.

Στο γήπεδο της Κασσάνδρειας, λοιπόν, η «σύγκρουση» των δύο από τις καλύτερες ομάδες, μέχρι στιγμής, της Κατηγορίας αναμένεται να βάλει... φωτιές στη βαθμολογία. Ο λόγος είναι ότι οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται κοντά στους δύο σημερινούς «μονομάχους», θέλουν να υπάρξει ένα αποτέλεσμα που θα τους ευνοήσει για να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι, με τον αέρα των πρωτοπόρων, θέλουν να συνεχίσουν την επιτυχημένη, μέχρι στιγμής, πορεία τους κάνοντας μια ακόμα νίκη επί του Φωστήρα, που παρά την τιμωρία του έχει δείξει πως είναι ικανός να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Οι διώκτες της ομάδας από τη Χαλκιδική έχουν σαφώς πιο εύκολο έργο και αυτό τους κάνει να ελπίζουν πως μπορούν να μειώσουν τη διαφορά που τους χωρίζει από το... ρετιρέ της βαθμολογίας. Πιο συγκεκριμένα, η Κέρκυρα, με τον Σπουρ Μόρτενσεν να έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα, υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Οι Φαίακες, λοιπόν, συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν τη νίκη απέναντι στους... διψασμένους για τη νίκη παίκτες του Απόλλωνα. Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος, χωρίς τον Παντελή Κουμπή για την υπόλοιπη σεζόν, καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση στους κοιλιακούς, υποδέχεται τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Οι Περιστεριώτες θέλουν την επιτυχία, για να μείνουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος όπως επίσης και οι παίκτες του Αστέρα για να φτάσουν, όμως, τη μέση του πίνακα.

Στην Κρήτη, τα Χανιά φιλοξενούν την Καβάλα. Οι δεύτεροι της βαθμολογίας, είναι σε θέση να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να μείνουν στην πλεονεκτική θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, με τη νίκη έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους και να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά.

Στο Βύρωνα, ο Εθνικός, που έχει μείνει αρκετά πίσω στο κυνήγι της κορυφής, αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα. Οι Πειραιώτες, μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, έχουν ως στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους για τη νέα χρονιά. Οι Τρικαλινοί, όμως, βλέπουν τις υπόλοιπες ομάδες να απομακρύνονται και ελπίζουν να προλάβουν τα χειρότερα.

Στο Μαρκόπουλο, η τοπική ομάδα, «κοντράρεται» με την εκπληκτική Ελευσίνα. Οι γηπεδούχοι, χωρίς τον Παναγόπουλο στο ρόστερ τους θα αναζητήσουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Θριάσιου Πεδίου που δείχνει να έχει βρει το δρόμο της και να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Τα άλλα δύο παιχνίδια που θα ολοκληρώσουν την 13η αγωνιστική είναι μεταξύ της Λάρισας με τον Παναιτωλικό και του Λεωνιδίου με τον Κιλκισιακό. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15:00


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ