Πέμπτη 28 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εντείνεται η άμιλλα για τη διακίνηση των Θέσεων

Νέα δυνατά ζευγάρια προστίθενται στις άμιλλες για τη διακίνηση του «Ριζοσπαστη του Σαββατοκύριακου» με τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριο.

Στο πλαίσιο αυτό η Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ καλεί σε άμιλλα την Οργάνωση της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, τονίζοντας ότι αυτές είναι «οι πιο σημαντικές μέρες για την οργανωμένη ζωή ενός μέλους του Κόμματος και της ΚΝΕ». Στο κάλεσμά της σημειώνει ότι «οι Θέσεις της ΚΕ αφορούν κάθε νέο και νέα των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων» και βάζοντας στόχο να επικρατήσει στην άμιλλα, προσθέτει ότι στόχος είναι «να ανέβει ακόμα περισσότερο το κλίμα αυτής της συλλογικής προσπάθειας, για να ανέβει η προσφορά προς το Κόμμα και την Οργάνωσή μας, για να προσφέρουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό».

Κλείνει δε το κάλεσμά της με το ποίημα του Παύλου Σιδηρόπουλου για το ΚΚΕ:

«Σαν φύλλο λίπασμα, όπου σαν νέο λουλούδι πάνω του // πάλι θα βλαστήσει η αγάπη μας. // Ετσι κινείται η Ιστορία του ΚΚΕ // ψάχνοντας χώμα να ακουμπήσει το κορμί της. // Σαν φύλλο λίπασμα // για κάποιο νέο λουλούδι // κάποιου καινούριου αγώνα, // να στραφεί στον ήλιο η ματιά».

Πιερία - Λάρισα με έπαθλο έναν πίνακα του Τσε

«Αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο» δηλώνουν οι ΚΝίτες από την ΤΟ Πιερίας, που καλούν σε άμιλλα την ΤΟ Λάρισας της ΚΝΕ. Ανακοινώνουν ότι προσμένουν από τους Λαρισαίους «να ανταποκριθούν επάξια στην πρόκληση. Δηλώνουμε ότι δεν θα πάμε βήμα πίσω από την υπερκάλυψη των στόχων μας, ωστόσο, αν αποδειχθούν "καλύτεροι", δεσμευόμαστε ότι θα τους δωρίσουμε ως αναμνηστικό έναν πίνακα με τον Τσε Γκεβάρα που θα δημιουργήσει μέλος της ΤΟ μας. Με τη νίκη, σύντροφοι, στη μεγάλη και όμορφη μάχη που έχουμε μπροστά!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ