Σάββατο 5 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Συνετρίβησαν τα Βριλήσσια

Τη συντριβή γνώρισαν χτες τα Βριλήσσια στη Βέροια από τον τοπικό Φίλιππο, στην αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Το τελικό 35-23, φανερώνει την πραγματική εικόνα του συγκεκριμένου αγώνα που εξελίχτηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Η ομάδα της Βέροιας, βρίσκεται 9 βαθμούς μπροστά από την ομάδα της Αθήνας, η οποία πασχίζει να αποφύγει τον υποβιβασμό της από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αγωνιστική, ωστόσο, συνεχίζεται σήμερα με τα φαβορί να έχουν τον πρώτο λόγο, αφού μεγάλοι απόντες της ημέρας θα είναι τα... ντέρμπι. Ετσι, Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, Πανελλήνιος και Κιλκίς αναμένεται να έχουν εύκολο έργο με αντιπάλους τον Αθηναϊκό και τις Σχολές Ξυνή, αντίστοιχα, ενώ ο Δούκας, προβλέπεται ότι δε θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα από το Φοίβο. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: Αθηναϊκός-Πανελλήνιος (Βύρωνα, 19.30), Φοίβος Συκεών-ΑΣΕ Δούκα (Συκεών, 17.00), Κιλκίς-Σχολές Ξυνή (Κιλκίς, 18.00), Αρχέλαος-ΓΕ Βέροιας (Κατερίνης, 18.00), Ιωνικός ΝΦ-ΒΑΟ (Βριλησσίων, 17.00).

  • Θρήνος, επικρατεί στον κόσμο του ελληνικού χάντμπολ, από την Τετάρτη το βράδυ, όπου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας των δύο διεθνών αθλητών μας και παιχτών των Σχολών Ξυνή, Μενέλαου και Αρη Γεωργούδη. Ο Γιώργος Γεωργούδης, ο οποίος υπήρξε γενικός γραμματέας και έφορος της ΤΕΧΑ, αλλά και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, κηδεύτηκε, χτες, στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ