Σάββατο 19 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αρχισαν οι «κριτικές»...

Πριν ακόμη τα τρακτέρ βγουν στους δρόμους, άρχισε η «κριτική» για τις προθέσεις των αγροτοσυνδικαλιστών. Αναρωτιούνται διάφοροι συνάδελφοι, είτε λόγω άγνοιας είτε σε διατεταγμένη υπηρεσία: Γιατί βιάστηκαν οι αγροτοσυνδικαλιστές να αναγγείλουν συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης των νέων κινητοποιήσεων, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το βαμβάκι και τις αποζημιώσεις για την κακοκαιρία και χωρίς να έχει προηγηθεί ο διάλογος με το υπουργείο Γεωργίας; Κι αποφαίνονται: Ο υπουργός Γεωργίας δεν μπορεί να συζητάει υπό την απειλή των Τεμπών κι έτσι κινδυνεύει ν' αποτύχει η αγροτική κινητοποίηση.

Σιγά μη μας πείσουν ότι το πρόβλημα είναι η ημερομηνία και σιγά μην πιστέψουμε πως ανησυχούν μην και δεν πετύχει τους στόχους του το αγροτικό κίνημα.

Και ρωτάμε: Ως πότε οι αγρότες θα περιμένουν να σταματήσει τα ψεύδη για το βαμβάκι ο Β. Αργύρης; Γιατί «απειλείται» ο υπουργός από την εύλογη δήλωση των αγροτών πως, αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους, θα κλιμακώσουν, με συγκεκριμένες μορφές πάλης, τον αγώνα τους; Κι, εν πάση περιπτώσει, γιατί η κυβέρνηση δεν ικανοποίησε τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου στο προηγούμενο διάστημα, όταν δεν υπήρχε η «απειλή των Τεμπών», αλλά οι κινητοποιήσεις γίνονταν χωρίς να κλείνουν οι δρόμοι;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ