Σάββατο 5 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1
Στο «Κατσάνειο» τα βλέμματα

Η «μάχη»  Ηρακλή - Πανελληνίου δεσπόζει στην 16η αγωνιστική

Στο «Κατσάνειο», φιλοξενείται, σήμερα, η μεγάλη κόντρα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Ο Ηρακλής, υποδέχεται με ανάμεικτα συναισθήματα τον Πανελλήνιο (19.30, «ΤV Μακεδονία»), σε μία αναμέτρηση που περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Η ομάδα της Κυψέλης ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, βρισκόμενη στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του Ολυμπιακού στην προηγούμενη αγωνιστική. Η επιτυχία αυτή των «πιτσιρικάδων» της αθηναϊκής ομάδας, έχει θορυβήσει το «γηραιό», ο οποίος ισοβαθμεί με το σημερινό αντίπαλό του στη βαθμολογία και αναμένεται να δείξει απόλυτη σοβαρότητα προκειμένου να αποφύγει το... πάθημα των «ερυθρολεύκων». Παράλληλα, μεγάλη αναμέτρηση έχουμε και στο κλειστό της Ορεστιάδας, όπου η τοπική ομάδα συγκρούεται σήμερα (19.00) με τον Παναθηναϊκό. Οι «ακρίτες» θα επιδιώξουν να... ξεσπάσουν στο «τριφύλλι» για να ξεχάσουν την εφιαλτική ήττα από την ΕΑ Πατρών, ενώ συγχρόνως για τους «πράσινους» η νίκη είναι επιβεβλημένη, αφού στο βαθμολογικό πίνακα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Οι άλλοι αγώνες είναι: Ιωνικός Νικαίας-ΠΑΟΚ (18.30), Κτησιφών-ΑΕΚ (18.30), Ολυμπιακός-ΕΑ Πατρών (18.30), Αρης-Φιλία (18.30).

  • Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών διεξάγονται τα εξής παιχνίδια: Σήμερα: Ηλιούπολη-ΕΑ Λαρίσης (17.30), Ηρακλής-Νίκη Αλεξανδρούπολης (16.30), Πανελλήνιος-Βριλήσσια (17.00), αύριο: Φιλαθλητικός-Αίας Εύοσμου (17.00, ΤV Μακεδονία), Βύρωνας-Παναθηναϊκός (12.00), Αρης-Αγ. Σώστης (17.30).
  • Αναβλήθηκαν οι εκδικάσεις της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΟΠΕ, τόσο για την υπόθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με τον Παναθηναϊκό, όσο και του Νικολάι Ζελιάσκοφ με την Ορεστιάδα. Η πρώτη θα εκδικαστεί στις 10 του Φλεβάρη, ενώ η δεύτερη στις 17 του ίδιου μήνα.
  • Μετριόφρων φάνηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζόραν Γκάετς, όσον αφορά στην είσοδο της ομάδας του στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ανδρών: «Τους τελευταίους δύο τρεις μήνες αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα που δε μας επιτρέπουν να αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Ακόμη και έτσι όμως, έχουμε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας χάσει μόνο ένα σετ. Αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ. Δεν μπορούμε πάντως να μιλάμε από τώρα για πρόκριση στο φάιναλ φορ, αφού σταθήκαμε άτυχοι και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δύο σπουδαιότερες αντιπάλους μας εκτός έδρας».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ