Τρίτη 22 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
φωτ.

Στις 22 του Γενάρη συμπληρώνονται 2 χρόνια από το χαμό του πατέρα μας, του συζύγου και αγωνιστή ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50.000 για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Ζωγράφου.

Η συντρόφισσά του και οι κόρες του

***

φωτ.

Στις 27 του Γενάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής του Λαϊκού Κινήματος και του ΚΚΕ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια στις φυλακές, στην Ακροναυπλία, στο Μακρονήσι και τα άλλα στρατόπεδα εξορίας.

Στη μνήμη του προσφέρω 20.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων και Συνταξιούχων Ζωγράφου, και καλώ τους φίλους και συντρόφους του να παραστούν στο χρονιάτικο μνημόσυνο, που θα γίνει στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, στις 27 Γενάρη, στις 11.00 π.μ.

Η συντρόφισσά του Ξένια

* * *

Στη μνήμη του αξέχαστου κομμουνιστή ΣΑΚΗ ΤΣΙΡΩΝΗ, από το χωριό Πράσινο Ηλείας, η γυναίκα του Ελένη Τσιρώνη προσφέρει, μέσω ΝΕ Ηλείας, 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπητού θείου μου ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, άξιου καπετάνιου, θαλασσόλυκου, άφοβου, ο οποίος ήταν κυβερνήτης στο τουριστικό πλοιάριο «Ελισάβετ», αταλάντευτου κομμουνιστή ως το τέλος της ζωής του. Καθώς επίσης στη μνήμη του άλλου θείου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, αντάρτη του ΕΛΑΣ, ο οποίος σκοτώθηκε πολεμώντας τους κατακτητές, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αμαλιάπολης (Μιτζέλας), 15.000 δρχ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ
Κώστας Δημητρίου (καπετάν Ταρζάν)

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 6 μήνες από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ (Δήμος) από τη Σάμο. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης στη Μέση Ανατολή, με την επιστροφή του στην πατρίδα, πιάστηκε και εξορίστηκε στο Μακρονήσι. Οταν αφέθηκε ελεύθερος, αγωνίστηκε σκληρά για να ζήσει την οικογένειά του, η οποία βαδίζει στα χνάρια του.

Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Καρλόβασι Σάμου 30.000 δρχ.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή κομμουνιστή ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 20.000 δρχ.

Κική Τριανταφυλλίδη

* * *

Ο Διονύσης Φουργιώτης προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα, 30.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, στη μνήμη των: ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗ και ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ και στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τα ιδανικά του σοσιαλισμού.

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΠΑ, μέλους του Παραρτήματος Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ, ο Στέργιος και η Πολυξένη Παπαστεργίου πρόσφεραν για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αμπελόκηπων, 10.000 δρχ.

ΓΑΛΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΑΛΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΛΑΝΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης, και 10.000 δρχ. στο Παράρτημα Πετρούπολης της ΠΕΑΕΑ.

Γιώργος και Μαρία

* * *

Στη μνήμη της μητέρας μας ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΑΛΑΓΑΡΗ, η οποία πέθανε τον Οκτώβρη 2000, καθώς επίσης στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΑΓΑΡΗ και ΜΑΝΩΛΗ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, αγωνιστών του ΔΣ Σάμου, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 60.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Δικηγόρων Αθήνας.

Αντώνης και Γιάννης Μαλαγάρης

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μου ΣΩΚΡΑΤΗ, του παππού μου ΒΑΣΙΛΗ, της γιαγιάς μου ΘΕΟΔΩΡΑΣ, προσφέρω 10.000 δρχ. (από τα Κάλαντα) στην ΚΟΒ «Νικηφορίδη» Συκεών, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Φλορίνα Ξαντινίδου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Δημητρίου» (Μπραχάμι), 50.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ο σύζυγος Θεόδωρος και τα παιδιά

* **

Φωτ.

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, η γυναίκα του Μαργαρίτα, ο αδελφός του Ηλίας και τα παιδιά του Στάθης, Νάνου, Ρούλα, Μαρίνος προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση 30.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών του 7ου Συντάγματος ΕΛΑΣ Εύβοιας ΣΤΑΘΗ ΑΝΕΣΤΗ γιατρού (καπετάν Σκουφά), ΠΕΛΑΣ Τσιτούρη - ΑΝΕΣΤΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΔΡΙΤΣΑ, ο Χρίστος Καρατζάς (Φιλόλαος) προσφέρει 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου, για την Οικονομική Εξόρμηση.


Γιαννούλα Λαμπροπούλου
Γιαννούλα Λαμπροπούλου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ