Τρίτη 22 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΥΓΕΙΑ
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Διαμαρτυρία στην έναρξη των ιατρείων

Με παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο των απογευματινών ιδιωτικών ιατρείων του νοσοκομείου που ξεκίνησαν χτες πρώτη μέρα τη λειτουργία τους απάντησαν εργαζόμενοι του Παίδων «Αγία Σοφία» στο θεσμό παραπέρα εμπορευματοποίησης της Υγείας, μετά από πρωτοβουλία της παράταξης «Αγωνιστική Δημοκρατική Συνεργασία».

Κρατώντας πανό: «Οχι στην ιδιωτικοποίηση. Οχι στη λειτουργία των απογευματινών εξωτερικών ιατρείων», οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το θεσμό, ενημέρωσαν τους ασθενείς, που προσέρχονταν στα προγραμματισμένα ραντεβού, για τις συνέπειες του μέτρου στην παρεχόμενη περίθαλψη και κάλεσαν όσους εργαζόμενους έχουν δηλώσει συμμετοχή στη λειτουργία τους να παραιτηθούν.

Χτες, στο νοσοκομείο είχαν κλειστεί 30 συνολικά ραντεβού, κυρίως για ωτορινολαρυγγολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά. Οι γονείς που προσέρχονταν με τα παιδιά τους διάβαζαν τις ανακοινώσεις που μοίραζαν οι εργαζόμενοι για τα απογευματινά ιδιωτικά ιατρεία στα δημόσια νοσοκομεία και εξέφραζαν τις επιφυλάξεις τους για το θεσμό, αλλά και για τα βαριά χαράτσια που καλούνταν να πληρώσουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ