Τρίτη 23 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1 - ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
«Ανάσανε» η ΑΕΛ

Παράλληλα με τα πλέι οφ ξεκίνησε και η διαδικασία των πλέι άουτ της Super League 1, η οποία αφορά κυρίως τις ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό - και ει δυνατόν την προτελευταία θέση και τα μπαράζ υποβιβασμού.

Ηδη με το «καλημέρα» των πλέι άουτ λοιπόν η μάχη αυτή απέκτησε νέο ενδιαφέρον, χάρη στην εντυπωσιακή νίκη της ΑΕΛ με 2-0 (67' Ντουρμισάι, 90' Νούνιτς) επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Με τη νίκη αυτή οι ουραγοί «βυσσινί» απέχουν πλέον μόλις ένα βαθμό από τον ΟΦΗ, ο οποίος ήρθε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Βόλο εκτός έδρας, αλλά και από τον Παναιτωλικό, ο οποίος υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Λαμία με 3-0 (24' Βασιλακάκης, 27' Ντέλετιτς, 43' Ρόμανιτς) και «έμπλεξε» για τα καλά, ενώ αντίθετα οι Φθιώτες έκαναν αποφασιστικό βήμα εξασφάλισης της παραμονής τους στην πρώτη κατηγορία για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τρεις ομάδες αναμένεται να διεκδικήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό (Παναιτωλικός, ΟΦΗ, ΑΕΛ) και εκτιμάται ότι η μεταξύ τους μάχη θα κορυφωθεί στις επόμενες αγωνιστικές.

Το ματς της 1ης αγωνιστικής που συγκέντρωσε το λιγότερο ενδιαφέρον ήταν αυτό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται αρκετά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και έτσι - προς το παρόν τουλάχιστον - είναι πρακτικά αδιάφορες. Τη νίκη πήρε ο ΠΑΣ με γκολ του Εραμούσπε στο 32'.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ:

Βόλος 34, ΠΑΣ Γιάννινα 34, Απόλλων Σμύρνης 28, Ατρόμητος 28, Λαμία 26, Παναιτωλικός 20, ΟΦΗ 20, ΑΕΛ 19.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ