Παρασκευή 9 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ»
Πανδημία και Εκπαίδευση - ένας χρόνος μετά

Διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση την Κυριακή 11 Απρίλη

Διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Πανδημία και εκπαίδευση - ένας χρόνος μετά» διοργανώνει την Κυριακή 11 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» (ΑΣΕ).

Θα γίνουν εισηγήσεις με θέματα:

-- «Οι προτεραιότητες στη διαχείριση της πανδημίας από τις κυβερνήσεις σε Ελλάδα και ΕΕ, οι επιπτώσεις στη ζωή και στα δικαιώματα των εργαζομένων» από τον Κώστα Σιέττο, καθηγητή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Νάπολης.

-- «Μία πρώτη προσέγγιση του ζητήματος των εκπαιδευτικών, κοινωνικών και συναισθηματικών προβλημάτων που εμφανίζονται στους μαθητές μας αυτήν την περίοδο. Οι διεκδικήσεις του κινήματος των εκπαιδευτικών», από την Θεώνη Δρόσου, δασκάλα σε τμήμα ένταξης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης, και την Σουζάνα Γλαβίνα, δασκάλα Ειδικής Αγωγής στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Δραπετσώνας.

Θα γίνουν παρεμβάσεις από την Κορτέσσα Τερζούδη, δασκάλα στο GGS Birk Γερμανίας, και την Βασιλική Σταυροπούλου, εκπαιδευτικό σε αγγλικά και ελληνικά παροικιακά σχολεία του Βορείου Λονδίνου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τις σελίδες της ΑΣΕ σε «Youtube» και «facebook» και θα υπάρξει δυνατότητα για ερωτήσεις και γραπτές τοποθετήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ