Παρασκευή 16 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΕΦΣΕΕ
Καταγγέλλει τις απολύσεις σε φαρμακαποθήκη

Τις απολύσεις εργαζομένων σε φαρμακαποθήκη στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΟΕΦΣΕΕ), διεκδικώντας την ανάκλησή τους. Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία καταγγέλλει την εργοδοσία στην επιχείρηση «ΛΙΑΦΑΡΜ», η οποία προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού «την ίδια ώρα που η εντατικοποίηση της εργασίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο». Με τις απολύσεις, όπως εξηγεί, η εργοδοσία επιδιώκει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους που διεκδικούν «να μην εργάζονται υπερωρίες και τα Σάββατα, και μάλιστα να πληρώνονται παράνομα έναντι κουπονιών για 4 ευρώ την ώρα».

«Ο εκφοβισμός των εργαζομένων από την εργοδοσία δεν θα περάσει!», τονίζει η Ομοσπονδία. Εκφράζει την υποστήριξή της σε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση που θα αποφασίσουν οι εργαζόμενοι και το συνδικάτο τους και διεκδικεί: Να ανακληθούν οι απολύσεις. Πληρωμή όλων των υπερωριών και τα Σάββατα μέσω του μισθού με υπερωριακή απασχόληση.

  • Σε μαζική συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική του Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 25 Απρίλη, στις 10.30 π.μ., στο θεατράκι της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (κοντά στη στάση του μετρό «Αγ. Αντώνιος», απέναντι από τον ΟΤΕ), καλεί το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου - Καλλυντικού Αττικής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ