Παρασκευή 23 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
2021 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Από Σούπερμαν, Δρακουμέλ...

Σε ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο κατά τη χτεσινή συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας, τα σωματεία «γιόρτασαν» τα γενέθλια του υπουργού με την τούρτα και το τραγουδάκι που αρμόζει στα κατορθώματά του:

«Να ζήσεις Κωστάκη, να κόβεις λεφτά, τους βιομηχάνους να κάνεις καλά. Παντού να σκορπίζεις το 10ωρο, στον τάφο να στείλεις το 8ωρο».

Πάνω στην τούρτα το σκίτσο, δανεισμένο από τον Δημήτρη Γεωργοπάλη, έδωσε στον υπουργό τη μορφή όχι του Σούπερμαν αλλά του Δρακουμέλ που αναφωνούσε: «Θα σε πιάσω απαίσιο 8ωράκι»! Θυμίζουμε ότι προχτές ο υπουργός έσβηνε κεράκια σε μια τούρτα που τον απεικόνιζε ως ...σούπερμαν των ιδιωτικοποιήσεων και της κατεδάφισης εργατικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

Για να μη φανούν ...αχάριστοι μπροστά στη γαλαντομία του υπουργού, οι εργαζόμενοι υποσχέθηκαν πως όσοι τυχαίνει να μη διαθέτουν ελιές θα ...φροντίσουν να βρουν, προκειμένου να δικαιώσουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, με βάση τα οποία παρουσιάζει στις δημόσιες δηλώσεις του το 10ωρο σαν μέτρο που ...βολεύει τους εργαζόμενους για να πάνε στα χωράφια τους το φθινόπωρο. «Ολοι στο Εμπόριο μαζεύουμε ελιές, μαζί με το 10ωρο βάλτε και βουρδουλιές», πρότειναν στο υπουργείο, για να ...εμπλουτίσει τις ρυθμίσεις που σχεδιάζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ