Παρασκευή 23 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2021 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις

«Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που οργανώνονται στις 6 Μάη στο Σύνταγμα, 10 π.μ., και στις άλλες προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της ημέρας. Συμμετέχουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Με τη μαζική συμμετοχή μας, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα διεκδίκησης», τονίζει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ) σε ανακοίνωση - κάλεσμα στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς.

Σε αυτήν σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Αρνούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα στην υγεία μας και την οικονομική εξαθλίωση, για να σωθούν τα κέρδη των λίγων! Ολοι μαζί, σύλλογοι επαγγελματιών, ταξικά εργατικά σωματεία, φοιτητικοί και μαθητικοί σύλλογοι, σωματεία συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών έχουμε περισσότερη δύναμη. Μαζί δίνουμε τη μάχη για την προστασία της υγείας του λαού, για την εργασία και το εισόδημα, για την Παιδεία, για τον ελεύθερο χρόνο, για την υπεράσπιση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

Μαζί δυναμώνουμε τον αγώνα για να μην μετακυλήσουν πάλι τα βάρη στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων. Για να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, με αύξηση της φορολογίας τους, με κατάργηση των φοροαπαλλαγών και άλλων προνομίων που απλόχερα τους δωρίζει η κυβέρνηση.

Μαζί διεκδικούμε ουσιαστικά μέτρα προστασίας και οργανώνουμε την αλληλεγγύη σε όσους την έχουν ανάγκη, βάζουμε εμπόδια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ