Τρίτη 27 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2021 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Κατάθεση στεφάνων σε Σκοπευτήριο και Πολυτεχνείο

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα καταθέσει στεφάνια το Μ. Σάββατο 1η Μάη στο Πολυτεχνείο και στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Καλεί συνδικάτα και μαζικούς φορείς να δώσουν μαζικό «παρών» στις 10.30 π.μ., στο πάρκο δίπλα στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», προκειμένου να φτάσουν με πορεία στο μνημείο. Στη συνέχεια θα κατατεθούν στεφάνια και στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου (Πατησίων).

Το ΠΑΜΕ απευθυνόμενο στα συνδικάτα και τους φορείς παροτρύνει «να τιμήσουμε την Πρωτομαγιά με την κατάθεση στεφανιών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Να τιμήσουμε τους 200 κομμουνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για τα δίκια της εργατικής τάξης, του λαού».

Στεφάνια την 1η Μάη θα καταθέσουν επίσης εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι, τιμώντας τους νεκρούς της αιματηρής απεργίας του 1923. Απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής με συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή, στις 10.30 π.μ.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής και σωματεία - μέλη του θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση την 1η Μάη στις 11 π.μ., στο Αγαλμα Μεταλλωρύχων στο Λαύριο, όπου και θα καταθέσουν στεφάνια.

Τέλος, η ΟΓΕ καλεί τους Συλλόγους και τις Ομάδες Γυναικών να καταθέσουν στεφάνια μαζί με τα εργατικά σωματεία στην Καισαριανή, στον Πειραιά και στο Λαύριο, τιμώντας την Πρωτομαγιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ