Τετάρτη 12 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση

Πλούσιο πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα

Με τη μαζική συμμετοχή μουσικών πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, το απόγευμα της Κυριακής 9 Μάη, μπροστά στο Θέατρο του Μύλου.

Την παρουσίαση της εισήγησης για την εκτίμηση της δράσης του παραρτήματος, τις διεκδικήσεις και τις πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος έκανε ο πρόεδρος Λευτέρης Γάλλος, ενώ ο ταμίας Φίλιππος Ζούκας ενημέρωσε για την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου.

Από τις τοποθετήσεις αναδείχτηκε η σημαντική συμβολή του σωματείου συνολικά στον αγώνα για τη ζωή και τα δικαιώματα κάθε συναδέλφου, ενώ εκφράστηκαν οι προβληματισμοί για την επόμενη μέρα στο χώρο, τα επιδόματα, το μεροκάματο κ.λπ. Παράλληλα, στη συνέλευση κατατέθηκαν στην Τοπική Διοικητική Επιτροπή και νέες αιτήσεις εγγραφής στον Σύλλογο από συναδέλφους.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τον καθορισμό των πρωτοβουλιών από εδώ και πέρα, όπου αποφασίστηκε:

-- Μετά την ενθουσιώδη συμμετοχή του παραρτήματος στη συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, κλιμακώνεται η δράση συντονισμένα με τα υπόλοιπα καλλιτεχνικά σωματεία, το Εργατικό Κέντρο της πόλης και άλλους φορείς με συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για το νομοσχέδιο - έκτρωμα για τα Εργασιακά και άλλα ζητήματα.

-- Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Πολιτισμού (21 Μάη) προγραμματίζεται ανοιχτή συζήτηση σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθούν με θέμα «Τα σωματεία μας "ασπίδα προστασίας" απέναντι σε κάθε μορφή βίας στις εργαζόμενες στον Πολιτισμό».

-- Τις επόμενες βδομάδες θα ανακοινωθεί επίσης μία παρέμβαση του παραρτήματος Λάρισας για τον μήνα Ιούνη για τον ένα χρόνο λειτουργίας και δράσης του και με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Μουσικής.

Ακόμα, από χτες στο κανάλι του παραρτήματος στο YouTube και στη σελίδα στο Facebook βρίσκεται ένα βίντεο με τίτλο «Μέρα Μαγιού, για τους εργαζόμενους στον Πολιτισμό» αφιερωμένο στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις δράσεις και τις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος για την Εργατική Πρωτομαγιά σε όλη τη Θεσσαλία. Ταυτόχρονα, εμπλουτίζεται με νέο πρωτότυπο υλικό για τις θέσεις και τη δράση του Συλλόγου η σελίδα στο Facebook, το κανάλι στο YouTube και στο Mixcloud.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ