Σάββατο 26 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ
Απειλές για βίαιη εκδίωξη

Εξώδικη δήλωση, με την οποία τους καλεί να εγκαταλείψουν το κτίριο, απέστειλε στους συμβασιούχους των διοδίων που έχουν καταλάβει τα κεντρικά γραφεία του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας ΑΕ, στη Ν. Φιλαδέλφεια, ο πρόεδρος του ΔΣ Γ. Σωτηριάδης.

Οι εργαζόμενοι καλούνται, εντός 48 ωρών (σήμερα, Σάββατο το μεσημέρι), να παραδώσουν το κτίριο και ταυτόχρονα να λύσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, αναφέρεται ότι θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες αποβολής από το κτίριο. Να θυμίσουμε ότι οι 174 συμβασιούχοι αγωνίζονται για τα εργασιακά τους δικαιώματα, ζητώντας να ρυθμιστεί νομοθετικά η μονιμοποίησή τους, για να μη χάσουν τη δουλιά τους, μετά από 10 χρόνια προϋπηρεσία.

Με αφορμή την εξώδικο δήλωση, ο βουλευτής του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκας, έκανε διάβημα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ζητώντας από τον γενικό γραμματέα Γ.Ευσταθιάδη να μην πάνε αστυνομικές δυνάμεις στο κτίριο του ΤΕΟ.

Σε δήλωση του στο «Ρ», ο αντιπρόεδρος των συμβασιούχων υπαλλήλων Ν. Κωστιδάκης, είπε ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να φύγουν από το κτίριο και να σταματήσουν τις απεργίες, αν δε λυθεί το ζήτημα. Ακόμα και τα ΜΑΤ δεν πρόκειται να τους κάνουν να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ