Τρίτη 1 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
«Εκτόξευση» στον τελικό για το Λαύριο

Στη μεγαλύτερη επιτυχία της μέχρι τώρα ιστορίας του έφτασε το Λαύριο, παίρνοντας την πρόκριση για τη σειρά των τελικών της Basket League. Το πέτυχε αυτό νικώντας 81-74 τον Προμηθέα Πάτρας στον 5ο και καθοριστικό μεταξύ τους ημιτελικό και ολοκλήρωσε έτσι μία σπάνια ανατροπή στα χρονικά των πλέι οφ, καθώς ο Προμηθέας είχε προηγηθεί με 2-0 νίκες! Τώρα το Λαύριο θα διεκδικήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή, με αντίπαλο στους τελικούς τον Παναθηναϊκό.

Το 5ο ματς ήταν επεισοδιακό, με πολλά νεύρα, τεχνικές ποινές, αποβολές, ένταση εκατέρωθεν και πολλές εναλλαγές στο σκορ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη έχοντας σε σπουδαία μέρα την τριάδα των Κόζι (21 πόντοι), Κάρτερ (14 π.), Μουράτο (13 π.). Από τους Πατρινούς ξεχώρισαν οι Κλαβέρ (19 π.) και Αγραβάνης (19 π.).

Πάντως ο Προμηθέας υπέβαλε ένσταση, οδηγώντας έτσι σε αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο Τετάρτη πρώτου τελικού, προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση. Οι Πατρινοί διαμαρτύρονται για τη λάθος συνεννόηση μεταξύ διαιτητών και γραμματείας 46 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και ζητούν επανάληψη του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ