Τρίτη 1 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ
Αποστολή διακρίσεων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Πρωταγωνιστής ο Δ. Μιχαλεντζάκης με τρία χρυσά μετάλλια

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης αναδείχθηκε πρωταγωνιστής της Εθνικής ομάδας κολύμβησης ΑμεΑ που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια. Ο Εβρίτης κολυμβητής, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις, κέρδισε την πρωτιά στα 100 μέτρα πεταλούδα, στα 100 μ. ελεύθερο και στα 50 μ. κατηγορίας S8. Η Εθνική διέπρεψε συνολικά στη διοργάνωση, κατακτώντας 9 μετάλλια: 4 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει: «Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα ΑμεΑ για την κατάκτηση της 10ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που φιλοξενήθηκε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα, η ελληνική αποστολή κατέκτησε 9 μετάλλια, 4 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα. Καλή δύναμη με πολλές επιτυχίες για τη συνέχεια».

Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και η Τομεακή Οργάνωση Εβρου του ΚΚΕ, συγχαίροντας τόσο τον Δ. Μιχαλεντζάκη όσο και τους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής, αλλά και τους προπονητές τους, που όπως αναφέρει «τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, εντός και εκτός πισίνας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ