Πέμπτη 10 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΖΟΥΚΑ ΚΩΣΤΑ, πρωτοπόρου αγωνιστή ναυτεργάτη, που «έφυγε» από κοντά μας την Παρασκευή 28 Μάη. Η αδελφή του Ράπτη Μαρία (50 ευρώ), η κουνιάδα και τα ανίψια του Τούλα - Χάρης - Στράτος Τσουκαλάς (50 ευρώ) και η κουνιάδα του Πόπη Θεοδώρου (20 ευρώ) προσφέρουν σύνολο 120 ευρώ στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, μέσω των ΚΟ Ναυτεργατών, που τίμησε με τη δράση του και την ιδιότητα του μέλους.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΖΟΥΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, που αποχαιρετήσαμε την Τρίτη 25 Μάη 2021. Ηταν πάντα στην πρώτη γραμμή στις πολιτικές μάχες και στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες με το ΚΚΕ, πρωτοστάτησε στις απεργιακές κινητοποιήσεις στους καταπέλτες των καραβιών με το σωματείο του, την ΠΕΜΕΝ, και το ταξικό εργατικό κίνημα. Στη μνήμη του, σύντροφοί του από την Οργάνωση και συνάδελφοι μηχανικοί ναυτεργάτες προσφέρουν σαν 2η δόση 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω των ΚΟ Ναυτεργατών.

***

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΕΝΕΖΑΚΟΥ, που αν και Ταμπουριώτης οργανωτικά άνηκε στην ΚΟΒ Αγίας Σοφίας, και της ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΣ, συζύγου του Αγγελου Αναστασίου, κατοίκου Αμφιάλης, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ.

Γιώργος Βαγγελάκος


ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΚΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΚΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ