Σάββατο 26 Ιούνη 2021 - Κυριακή 27 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ

Το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα καλεί τους μαθητές του, τις ομάδες και τους δασκάλους, αλλά και τη νεολαία της περιοχής να βρεθούν από κοντά, στην όμορφη αυλή του, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στις εκδηλώσεις που οργανώνει.

Το πρόγραμμα αυτών περιλαμβάνει:

Κυριακή 27 Ιούνη, 8 μ.μ.: Μουσική βραδιά από τους δασκάλους και τους μαθητές των οργάνων. Οι μαθητές και οι δάσκαλοι των μαθημάτων των μουσικών οργάνων (πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι, κρουστά) δίνουν το τελευταίο τους ραντεβού για φέτος για να ανταλλάξουν από κοντά τις μουσικές τους.

Τρίτη 29 Ιούνη, 8 μ.μ.: Αφιέρωμα στο γαλλικό νέο κύμα (nouvelle vague) του κινηματογράφου - Β' μέρος. Θα μιλήσει ο Παύλος Χαρμπαλής, μέλος της Οργάνωσης Καλλιτεχνών της ΚΝΕ και ο Κώστας Σταματόπουλος, μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή αντίστοιχης ταινίας.

Τετάρτη 30 Ιούνη, 8 μ.μ.: Ομάδα ανάγνωσης λογοτεχνίας - Cocktail βραδιά. Η ομάδα ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο αναγνώσεων για τον αγγλικό ρεαλισμό του 19ου αιώνα, που πραγματοποιούταν μέσω διαδικτύου όλο το προηγούμενο διάστημα. Θα συναντηθεί στην αυλή του Στεκιού για να αποτιμήσει τη δουλειά της, να ανταλλάξει ιδέες και να ανανεώσει το ραντεβού της για τη νέα χρονιά, στην οποία θα καταπιαστεί με το γαλλικό ρεαλιστικό μυθιστόρημα. Επιμελήτρια της ομάδας είναι η Μαρία Πεσκετζή, διδάκτορας Φιλολογίας, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Φιλολόγων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ