Τετάρτη 7 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Στο «φουλ» μεταγραφές και συμφωνίες

Σε μεταγραφικό μπαράζ έχουν μπει στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ετσι, μετά τη συμφωνία της διοίκηση για ανανέωση της συνεργασίας με τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου, χτες ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Κέντρι Πέρι. Ο 29χρονος παίκτης, που αποτελεί την πρώτη προσθήκη στο ρόστερ των «πρασίνων» για τη νέα σεζόν, υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Τσεντεβίτα της Σλοβενίας, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Eurocup.

Ανακοίνωσε Λούντζη ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης ο 23χρονος γκαρντ Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Ο ύψους 1,98 μέτρων γκαρντ ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού εδώ και καιρό και οι δύο πλευρές είχαν φτάσει και σε καταρχήν συμφωνία. Ο διεθνής παίκτης προέρχεται από μια σπουδαία προσωπική σεζόν με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας.

Στο τιμόνι του Προμηθέα ο Λ. Κασιμίρο

Σε συμφωνία με τον έμπειρο Ισπανό τεχνικό Λουίς Κασιμίρο προκειμένου να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια ήρθε ο Προμηθέας Πάτρας. Ο 60χρονος κόουτς θα αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία των Πατρινών τον επιτυχημένο Μάκη Γιατρά, που αποχώρησε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο Κασιμίρο διαθέτει σπουδαία εμπειρία από το κορυφαίο ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ της ΑCB, έχοντας περάσει από τους πάγκους των Μανρέσα, Βαλένθια, Βαγιαδολίδ, Φουενλαμπράδα, Εστουδιάντες και Γκραν Κανάρια.

Συμφώνησε με τον Μαργαρίτη ο Κολοσσός

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Κολοσσός Ρόδου, ανακοινώνοντας τη συμφωνία του με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Ο πολύπειρος διεθνής Ελληνας φόργουορντ αγωνιζόταν από το 2012 στον ΠΑΟΚ, ενώ από το 2017 κλήθηκε αρκετές φορές στην Εθνική ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ