Τρίτη 13 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζονται οι συσκέψεις σωματείων

Συνεχίζονται οι συσκέψεις Σωματείων, Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων, όπου εκτιμούν τις τελευταίες απεργιακές μάχες, αλλά και συζητούν την οργάνωση της πάλης ενάντια στη νέα επίθεση με το νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης της επικουρικής σύνταξης και του «νέου σχολείου». Πιο συγκεκριμένα:

Στην Καβάλα, σήμερα Τρίτη, στις 8 μ.μ. στο Πάρκο Φαλήρου καλούν τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων και Συνταξιούχων Καβάλας όπως και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων Καβάλας - Θάσου.

Στη Λάρισα, πλατιά σύσκεψη σωματείων οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, αύριο Τετάρτη 14 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου.

Στην Κοζάνη, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων καλούν αύριο Τετάρτη 14 Ιούλη, στις 7 μ.μ. στο θεατράκι στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου.

Στην Αλεξανδρούπολη, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» καλεί την Πέμπτη 15 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Αγ. Εύπλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ