Πέμπτη 15 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η «Λιλιπούπολη» σε νέες ημερομηνίες

Ανακοινώθηκαν οι νέες ημερομηνίες για την πολυαναμενόμενη συναυλία με τα τραγούδια της θρυλικής «Λιλιπούπολης». Η μουσική παράσταση θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Ιούλη.

«Εδώ Λιλιπούπολη»: Η θρυλική ραδιοφωνική σειρά που συνδέθηκε με την εποχή του Μάνου Χατζιδάκι στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και μεγάλωσε έως σήμερα γενιές και γενιές, αναβιώνει ξανά στο Ηρώδειο και μας παρασύρει στον κόσμο των αγαπημένων τραγουδιών, σε μουσική Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Χριστοδούλου και στίχους της Μαριανίνας Κριεζή.

Δύο παραμυθένιες βραδιές γεμάτες όνειρα και αναμνήσεις υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Χριστοδούλου, που θα ζωντανέψουν μέσα από τις ερμηνείες της Σαβίνας Γιαννάτου, του Δώρου Δημοσθένους, της Λένιας Ζαφειροπούλου και του Τάση Χριστογιαννόπουλου.

Συμμετέχει η ορχήστρα Ventus Emsemble και η παιδική - νεανική χορωδία Rosarte υπό τη διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα. Για πρώτη φορά, ορισμένα τραγούδια της «Λιλιπούπολης» θα αποδοθούν στη νοηματική γλώσσα από τη χορωδία Rosarte, σε διδασκαλία του κέντρου εκμάθησης Νοηματικής γλώσσας «Πολυχώρος Κιβωτός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ