Σάββατο 17 Ιούλη 2021 - Κυριακή 18 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΦΩΤΟ

Τέσσερα χρόνια από τον χαμό της πολυαγαπημένης μας μάνας και γιαγιάς ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, η εικόνα της παραμένει ολοζώντανη μπροστά μας. Αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, πιστή έως την τελευταία της πνοή στο ΚΚΕ, πάλεψε όλη της τη ζωή με πείσμα, συνέπεια και αφοσίωση, από τα «μετερίζια» των ραδιοφωνικών σταθμών «Ελεύθερη Ελλάδα» και «Φωνή της Αλήθειας» και για πάνω από 30 χρόνια του «Ριζοσπάστη», για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

«Εφυγε» όπως έζησε, όρθια, μαχητική και αισιόδοξη, παράδειγμα για εμάς τους νεότερους για αταλάντευτη στράτευση στους αγώνες του ΚΚΕ. Μάνα, λεβέντισσα αγωνίστρια, πόσο μας λείπεις! Στη μνήμη της προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

Η κόρη της Σμαράγδα και η εγγονή της Μυρτώ

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 21 Ιούλη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον άδικο και πρόωρο χαμό του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ, ενός ανθρώπου με τεράστια αποθέματα ήθους, φιλομάθειας, προσφοράς, αγάπης, αλληλεγγύης. Δεν έλειψε ποτέ από την πρώτη γραμμή των αγώνων για έναν κόσμο αντάξιο των υψηλών ιδανικών με τα οποία πορεύτηκε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Λίγο αργότερα, στις 4 Νοέμβρη, «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ, που έζησε στο πετσί της τη βαρβαρότητα του αστικού κράτους απέναντι στο λαϊκό και το κομμουνιστικό κίνημα, ζώντας σε μια οικογένεια που έδωσε τα πάντα στον αγώνα του λαού μας για καλύτερες μέρες, για ελευθερία και δικαιοσύνη, για τον σοσιαλισμό.

Και οι δύο ενσάρκωναν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον στίχο του ποιητή Ν. Χικμέτ «Είμαι κομμουνιστής, είμαι αγάπη από την κορφή ως τα νύχια». Ετσι μάθαμε και εμείς να αγαπάμε και να παλεύουμε με όλη μας την καρδιά, με όλη μας την ψυχή μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας, να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
Δανειζόμαστε τους στίχους του Γ. Ρίτσου για να τους υποσχεθούμε ότι «θα 'ναι για πάντα μέσα σ' όλα εκείνα που γι' αυτά έχουν λείψει, θα 'ναι για πάντα μέσα σ' όλο τον κόσμο».

Στη μνήμη των αγαπημένων μας Δημήτρη Κοντοστάθη και Μαρίας Δημητρίου - Κοντοστάθη, η Ελένη Κοντοστάθη και η οικογένειά της προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Μαγνησίας.

***

Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ «έφυγε» από κοντά μας στις 6 Ιούνη. Ηταν πάντα δίπλα μας με γέλιο, κέφι, μαχητικότητα. Πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα. Κατανόηση, ενδιαφέρον για όλους μας. Το χαμόγελό της μας λείπει, η απουσία της μας πονά. Στη μνήμη της προσφέρουμε στο Κόμμα που πάντα υπερασπιζόταν, μέσω ΚΟΒ ΕΤΕ Χρηματοπιστωτικού, το ποσό των 140 ευρώ.

Αθανασίου Χρήστος, Ανδρόπουλος Λάζαρος, Ευθυμιάδης Γιώργος και Σοφία, Βλαχοπούλου Αλέκα, Λυμπέριος Πέτρος, Τσάκαλος Μπάμπης, Τσιγαράς Ευριπίδης

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας (16/7/2017) ο αγαπημένος μου πατέρας ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ. Στη μνήμη του, αντί για μνημόσυνο, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Λουδία Θεσσαλονίκης 100 ευρώ.

Ο γιος του Γιώργος

***

Στη μνήμη του θείου μας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΟΥΛΑΔΟΥΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Λαγκαδά - Βερτίσκου 50 ευρώ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ
Στέλλα - Αλεξάνδρα - Γιάννης

***

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας μανούλας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν έναν χρόνο, του πολυαγαπημένου μας πατέρα ΘΑΝΑΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, των θείων μας ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ, καθώς και των φίλων και συντρόφων τους ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΟΛΚΙΔΗ, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Λαγκαδά - Βερτίσκου 50 ευρώ στο Κόμμα που υπηρέτησαν και αγάπησαν μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Ευαγγελία Αδαμίδου

Αγγελική Δαναηλίδου

***

ΦΩΤΟ

Ο ΜΕΧΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ καταγόταν από την Ακαμάτρα Ικαρίας. Ηταν μέλος του ΚΚΕ, εντάχθηκε στον Δημοκρατικό Στρατό Ικαρίας και πέρασε στον Δημοκρατικό Στρατό Σάμου. Ελαβε μέρος σε όλες τις μεγάλες μάχες του Δημοκρατικού Στρατού και σκοτώθηκε στην τελευταία ηρωική Μάχη του Κέρκη στη Σάμο. Αλύγιστος κομμουνιστής, άφησε μια μεγάλη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, που θα του πλέκουν για πάντα το δάφνινο στεφάνι της δικαιοσύνης.

Στη μνήμη του ο ανιψιός του Γιώργος Ξηρός προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν οκτώ χρόνια από τον θάνατο των γονιών μας ΜΙΛΤΙΑΔΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ. Στη μνήμη τους προσφέρουμε στο Κόμμα που πίστεψαν σε όλη τους τη ζωή, το ΚΚΕ, 150 ευρώ και άλλα 150 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Οι κόρες τους Ελσα, Αγγελική, Πηνελόπη

***

ΦΩΤΟ

Στις 8 Ιούλη συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο σύντροφος, σύζυγος και παππούς ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ. Η παρουσία του όμως είναι μέσα στους καθημερινούς αγώνες του Κόμματος. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Φάρου Ν. Σμύρνης.

Η σύζυγος Δήμητρα Γαρυφαλλάκη και ο γιος της Γιάννης Γαρυφαλλάκης

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΡΣΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΡΣΑΚΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Για το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ προσφέρουμε το ποσό των 150 ευρώ, στη μνήμη του ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΣΤΕΛΑ, ο οποίος ποτέ δεν έλειψε από τις διαδικασίες και τον προσυνεδριακό διάλογο, με αγωνία και προβληματισμούς για να προχωρήσει το Κόμμα μπροστά.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΜΑΓΔΑΣ ΖΟΡΜΠΑ - ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΥ, η οικογένεια του αδερφού της, Μιχάλη Ζορμπά, προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η συντρόφισσα Μάγδα γεννήθηκε στο Παλιούρι Χαλκιδικής το 1928. Παιδί αγωνιστών, κομμουνιστών, ο πατέρας της Στέργιος Ζορμπάς βασανίστηκε, δικάστηκε και εκτελέστηκε σε θάνατο στην Αίγινα το 1948. Η Μάγδα κάνει τα πρώτα της αγωνιστικά βήματα στη Χαλκιδική μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ. Αργότερα η οικογένειά της εγκαθίσταται στη Θεσσαλονίκη, όπου από μικρή εργάστηκε ως εμποροϋπάλληλος και έζησε για πολλά χρόνια κυνηγητά και διώξεις.

Παντρεύτηκε τον αγωνιστή Φιλήμονα Κύρου, ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα έχασε τη ζωή του λόγω βασανιστηρίων. Μετά από χρόνια παντρεύεται τον αγωνιστή Αριστείδη Μητρογώγο και αποκτούν δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και τον Αστέριο (Στέργιο). Συμμετέχει στους αγώνες της περιόδου μέσα από την ΕΔΑ, ενώ είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και του πρώτου Συλλόγου Γυναικών στη Θεσσαλονίκη.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1978 και έδρασε πρωτοπόρα μέσα από τις γραμμές του. Ηταν δραστήριο στέλεχος της Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια μέλος της διοίκησης του Παραρτήματος Κέντρου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, με καθημερινή παρουσία, δράση και προσφορά. Την περίοδο των αντεπαναστατικών ανατροπών υπερασπίστηκε τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος. Στη συνέχεια διετέλεσε μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ Ροτόντας. Πιστή στο Κόμμα έως το τέλος της ζωής της.

***

ΦΩΤΟ

Ξημερώματα Παρασκευής 11/6/2021 «έφυγε» από τη ζωή ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ, γέννημα - θρέμμα της Ικαρίας. Ηταν ένας καλός αδερφός, καλός πατέρας, καλός συγχωριανός. Ανθρωπος ευγενικός, χαρισματικός, εργατικός και μέχρι τέλους πιστός στις αξίες και στα ιδανικά του. Το «φευγιό» του είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια για τη μικρή μας κοινωνία. Στη μνήμη του, με πολλή αγάπη, η οικογένεια του αδερφού του, Νίκου Μουρσελά, προσφέρει 100 ευρώ στο Κόμμα που αγαπούσε, μέσω της ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ. Στη μνήμη του συμπέθερού μου ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΟΥΔΗ. Στον φίλο μου και αδελφό ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΖΕΛΟ, που συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τον χαμό του. Προσφέρω 50 ευρώ στο αγαπημένο Κόμμα τους, το ΚΚΕ, και εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος και στο Πολιτικό Γραφείο.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Η οικογένεια Τάσου Κοροπούλη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΤΑΣΟΥ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ο οποίος σε όλη του τη ζωή στάθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση και την αδικία, για μια κοινωνία σοσιαλιστική - κομμουνιστική, τα μέλη της ΚΟΒ Χαλάστρας του ΚΚΕ προσφέρουν 100 ευρώ στο Κόμμα που υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση μέχρι την τελευταία του πνοή.

  • Στη μνήμη του φίλου και συντρόφου ΤΑΣΟΥ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ, που με ιδιαίτερη αισιοδοξία και χαμόγελο αντιμετώπισε όλες τις δυσκολίες του αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για μια σοσιαλιστική - κομμουνιστική Ελλάδα, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Γιάννης Σφυρής

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΤΑΣΟΥ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ προσφέρω μέσω ΚΟΒ Θέρμης 50 ευρώ.

Ιγνατιάδης Θεόδωρος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πιστού στις πανανθρώπινες αξίες του σοσιαλισμού και της ειρήνης, αγωνιστή συντρόφου ΝΙΚΗΤΑ ΧΟΝΔΡΟΥΔΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Β' ΠΕΣΥ.

Λένα - Γιάννης Διαμαντόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας, σύντροφος και αγωνιστής ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΙΟΛΕΤΗΣ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 20 ευρώ στο Κόμμα του, το ΚΚΕ.

ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ, που ήταν πάντα δίπλα στο Κόμμα, τα παιδιά της, Βασίλης, Γιώργος και Νέστορας, προσφέρουν 300 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ, που αγωνίστηκε στο πλαίσιο του Εθνικοαπελευθερωτικού Στρατού του Βιετνάμ και πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, διδάσκοντας με τη συνειδητή αυτή πράξη προλεταριακό διεθνισμό, ο Μωυσής Τριανταφυλλίδης από την Καβάλα προσφέρει 250 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Ιούλη συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ, μέλος του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών Αθήνας.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Η Τούλα Πετρούνια, στη μνήμη του συζύγου της ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, προσφέρει στο ΚΚΕ 150 ευρώ για το 21ο Συνέδριο μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΤΣΙΤΙΝΗ, οι φίλοι, οι συγχωριανοί και οι σύντροφοί του προσφέρουν 250 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ληλαντίου - Ερέτριας του ΚΚΕ.

Ο Πολυχρόνης γεννήθηκε το 1940. Οι γονείς, πρόσφυγες από τη Λάμψακο της Μικράς Ασίας, εγκαταστάθηκαν στη Νέα Λάμψακο και έδωσαν σκληρή μάχη για να αντιμετωπίσουν τις τεράστιες δυσκολίες, να ενταχθούν στον νέο τόπο, να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή. Αυτός ο αγώνας δημιούργησε στην περιοχή πρωτοπόρους αγωνιστές, κομμουνιστές που εμπνεύσανε τον Πολυχρόνη. Ετσι έμαθε από τα νιάτα του να μη φοβάται, να είναι μπροστάρης, να συμμετέχει στο κίνημα, να παλεύει για τα δικαιώματα της εργατιάς, του λαού. Το 1974 έγινε μέλος του ΚΚΕ, πάλεψε για τις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος μέσα από τις γραμμές του, μέχρι το τέλος της ζωής του. Με αυτά τα ιδανικά γαλούχησε και την οικογένειά του.

ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
Διετέλεσε για αρκετά χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ. Εδωσε πολλά στο Κόμμα. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την Τοπική Διοίκηση. Πάντα με το ψηφοδέλτιο που στήριζε το ΚΚΕ. Εκεί εκφράστηκε η ευρύτερη αναγνώριση του κομμουνιστή σ. Πολυχρόνη Τσιτίνη από τον λαό της περιοχής. Συνολικά 16 χρόνια ήταν πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Λαμψάκου. Κατόπιν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Χαλκίδας 2010 - 2014. Και «έφυγε» ως εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος στη Νέα Λάμψακο με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τις εκλογές του 2019.

***

ΦΩΤΟ 5

Τα τρία τελευταία χρόνια «έφυγαν» από τη ζωή μια σειρά αγαπημένοι σύντροφοι από τις γειτονιές των Καμινίων, της Παλιάς Κοκκινιάς, του Νέου Φαλήρου. Σύντροφοι που αντιπροσώπευαν όλες τις «ηλικίες» του Κόμματός μας: Από τη γενιά της Αντίστασης και του ΔΣΕ, της ΕΔΑ και των Λαμπράκηδων, της αντιδικτατορικής πάλης, των εξοριών και φυλακίσεων, των εργατικών αγώνων των μεταπολιτευτικών χρόνων, της μάχης για την ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεων μετά την κρίση του '89 - '91. Σύντροφοι που ξεχώρισαν για τη στάση ζωής και τους πολύχρονους αγώνες τους. Σύντροφοι που άφησαν βαθύ το αποτύπωμα της δράσης τους. Σύντροφοι που θα τους θυμόμαστε με την υπόσχεση να βαδίζουμε στα βήματά τους.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ
Στη μνήμη των ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ (φωτ.), ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ (φωτ.), ΑΡΤΕΜΗ ΝΟΜΙΚΟΥ (φωτ.), ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΝΑΡΕΤΖΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΒΟΥΡΑ (φωτ.) και του ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΡΣΑΚΗ (φωτ.), που «έφυγε» από τη ζωή το 2011, προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Γ' - Δ' Διαμερίσματος Πειραιά.

Μηνάς Αντύπας


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΣΤΕΛΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΣΤΕΛΑΣ

ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ
ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ

ΜΑΓΔΑ ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΥ (ΖΟΡΜΠΑ)
ΜΑΓΔΑ ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΥ (ΖΟΡΜΠΑ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΕΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΕΛΟΣ

ΤΑΣΟΣ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΟΝΔΡΟΥΔΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΟΝΔΡΟΥΔΗΣ

ΜΕΧΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ
ΜΕΧΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΙΟΛΕΤΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΙΟΛΕΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ