Σάββατο 17 Ιούλη 2021 - Κυριακή 18 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Στο επίκεντρο οι σύγχρονες ανάγκες των νέων

Το μήνυμα της ασίγαστης πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες των νέων στη μόρφωση, στη δουλειά με δικαιώματα, στην υγεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, αποτέλεσε αναπόσπαστο στοιχείο του 30ού Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ.

Με τις εκδηλώσεις που έθεσαν στο επίκεντρο την ανάγκη οργάνωσης της πάλης της νεολαίας ενάντια στην ολόπλευρη επίθεση από το κεφάλαιο στα δικαιώματά της στη μόρφωση και στη δουλειά. Οπως η συζήτηση στο Μαθητικό Στέκι, που έθεσε στο επίκεντρο την πάλη για ένα σχολείο που να τα δίνει όλα σε όλους και όχι κάποια σε λίγους, και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των μαθητών, όπως αποτυπώθηκε και στην πλούσια συζήτηση.

Οπως και η ανταλλαγή πολύτιμης πείρας από την πάλη της νεολαίας σε Ελλάδα και Τουρκία, από τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, στην κοινή εκδήλωση της ΚΝΕ και της ΚΝ Τουρκίας.

Οπως και στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα των συναυλιών, αλλά και στις αθλητικές δραστηριότητες, στα τουρνουά μπιτς βόλεϊ και 5x5, που έδωσαν «ανάσες» στους νέους κατασκηνωτές.



Από τη συζήτηση στο Μαθητικό Στέκι
Από τη συζήτηση στο Μαθητικό Στέκι

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ