Τρίτη 20 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ξεκινά σήμερα η μεγάλη εξόρμηση για τα μέτρα προστασίας από βιομηχανικό ατύχημα

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εξορμήσεων ξεκινάει σήμερα η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ το πλατύ άνοιγμα στους εργαζόμενους της περιοχής για την ανάγκη μέτρων πρόληψης και προστασίας από ένα βιομηχανικό ατύχημα μεγάλης έκτασης. Με βασικό υλικό τη σχετική Ερώτηση που έχει καταθέσει το Κόμμα στη Βουλή, οι Οργανώσεις του Κόμματος δίνουν συνέχεια στην προσπάθεια ενημέρωσης του λαού της περιοχής γύρω από το οξυμένο αυτό πρόβλημα. Οι Οργανώσεις του Κόμματος καλούν τους εργαζόμενους να μετατρέψουν τη δικαιολογημένη ανησυχία τους σε οργάνωση και πάλη για τη λήψη ουσιαστικών μέτρων πρόληψης και προστασίας, για τη στελέχωση και αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας, του νοσοκομείου στο Θριάσιο.

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα εξορμήσεων της ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής περιλαμβάνει παρεμβάσεις στους εξής χώρους δουλειάς:

Σήμερα Τρίτη, στον Νικόλαου, στη Χρωμοχαρτική, στον Σιγάλα, στον Στεργίου. Στον Βεϊνόγλου, στις 8.30 π.μ., περιοδεία με επικεφαλής τον Κώστα Κώνστα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής. Επίσης στον Προαστιακό Ελευσίνας στις 7.45 π.μ.

Αύριο Τέταρτη, στην «Intertrade», στον «Prodis», στα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου. Επίσης στη «ΣΥΜΕΤΑΛ», στις 7 π.μ., με επικεφαλής τον Κώστα Κώνστα.

Την Πέμπτη, στα ΕΛΠΕ Ελευσίνας και στην «Technocan».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ