Τετάρτη 21 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Το Ποτάμι» σε μουσική Λ. Κόκοτου και ποίηση Φ. Λάδη

Το Σάββατο 24 Ιούλη στις 8.30 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο Γκράβας θα παρουσιαστεί «Το Ποτάμι» σε μουσική Λίνου Κόκοτου και ποίηση Φώντα Λάδη.

Το συγκεκριμένο έργο έχει κυκλοφορήσει σε δίσκο με ερμηνεύτρια την Σωτηρία Μπέλλου. Στη φετινή παρουσίασή του το έργο ερμηνεύουν ο Γιώργος Μεράντζας και η Σοφία Παπάζογλου, με τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας, ενώ συμμετέχει και ο Δημήτρης Κανέλλος. Η επιμέλεια της ορχήστρας είναι του Γιάννη Παπαζαχαριάκη και αφηγητής είναι ο Κώστας Καστανάς.

Η βραδιά, που είναι αφιερωμένη στην Επανάσταση του 1821, πλαισιώνεται από σύντομα κείμενα Ελλήνων και ξένων ιστορικών, περιηγητών και λογοτεχνών, καθώς και αφηγήσεις αγωνιστών. Αντίστοιχα, στην οθόνη θα προβάλλονται σπάνια ιστορικά ντοκουμέντα.

Επίσης, θα ακουστούν και άλλα τραγούδια, προεπαναστατικά, δημοτικά και έντεχνα, που έχουν αγαπηθεί και ταυτιστεί με την Επανάσταση.

Εισιτήρια για την παράσταση στην τιμή των 10 ευρώ θα προπωλούνται από την εταιρεία Ticket Services και τα καταστήματα «Public», καθώς και στην είσοδο του θεάτρου, το βράδυ της συναυλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ