Τετάρτη 21 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ
Συναυλία αλληλεγγύης στις 29 Ιούλη και πολύμορφες πρωτοβουλίες

Να μετατραπεί η συναυλία αλληλεγγύης που προγραμματίζουν για την Πέμπτη 29 Ιούλη σε αγωνιστική συγκέντρωση καταδίκης των εγκληματικών σχεδιασμών της κυβέρνησης, καλούν τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στον πολύμηνο αγώνα τους με πολύμορφες κινητοποιήσεις.

Η συναυλία αλληλεγγύης οργανώνεται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο στις 29 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ. στην Λάρυμνα, με τη συμμετοχή των Γιώργου Μαργαρίτη, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Δημήτρη Κανέλλου και Κωνσταντίνου Μαργαρίτη.

Διεκδικώντας τη διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της επιχείρησης, όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία τους ετοιμάζονται για νέα παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ παράλληλα τις επόμενες μέρες προγραμματίζουν λαϊκές ενημερωτικές συνελεύσεις στα χωριά γύρω από το εργοστάσιο της Λάρυμνας.

Τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ καλούν επίσης σωματεία και εργαζόμενους που επιθυμούν να εκφράσουν τη στήριξή τους, ή να συμμετάσχουν στη συναυλία, να επικοινωνήσουν με το Σωματείο της Λάρυμνας (mail: somatiolarcosel@gmail.com, τηλέφωνο 697.300.42.34).

Τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ εκφράζει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λαμίας, απευθύνοντας κάλεσμα στα σωματεία, στους φορείς και σε όλους τους εργαζομένους της περιοχής να συμμετάσχουν στη συναυλία αλληλεγγύης. «Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει σκληρή απάντηση, ώστε να πάρει τα διασπαστικά της σχέδια πίσω. Να σταματήσει την πορεία εκποίησης της ΛΑΡΚΟ. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να διασφαλίσει την ενιαία λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και τα δικαιώματα των εργαζομένων», τονίζει στο κάλεσμά του το Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ