Τετάρτη 21 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ
Στην Αττική

Αύριο Πέμπτη:

-- Η ΤΟ Μεσογείων - Λαυρεωτικής Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «3 χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, δυναμώνουμε την πάλη για την προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής», στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ. ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το τελωνείο στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Σε Ηπειρο - Κέρκυρα - Λευκάδα

Σήμερα Τετάρτη:

-- Εκδήλωση - συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο Ζίτσας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, μέλος της ΚΕ. Θα προηγηθεί στις 12 μ. συνάντηση με κτηνοτρόφους της περιοχής.

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ ΟΤΑ στα Λιθαρίτσια, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ολυ Τσουμάνη, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

Στην Αχαΐα

Συσκέψεις με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ - Νους, καρδιά, οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για τον σοσιαλισμό» την Παρασκευή 23 Ιούλη:

-- Οι ΚΟ Υγείας, στις 7 μ.μ., στο αίθριο του Παμμικρασιατικού Συλλόγου (Φωκαίας 26), με ομιλητή τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ Αχαΐας.

-- Η ΚΟΒ Ρίου, στις 7 μ.μ., στο καφενείο του Αγίου Βασιλείου, θα μιλήσει η Κατερίνα Σίμου, μέλος του ΤΓ Αχαΐας του ΚΚΕ.

Με το κάλεσμα του ΚΚΕ στους αυτοαπασχολούμενους

Οι Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής προγραμματίζουν τις επόμενες μέρες περιοδείες και εξορμήσεις σε αυτοαπασχολούμενους με το 4σέλιδο φυλλάδιο του Κόμματος. Μεταξύ άλλων θα βρεθούν σε καταστήματα και εμπορικούς δρόμους ως εξής:

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 11 π.μ. στα καταστήματα του Κεντρικού Μενιδίου, με επικεφαλής τον Γιώργο Ψαραδέλλη, μέλος του ΤΓ Βορειοδυτικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στον εμπορικό δρόμο της Νίκαιας με την Κάτια Κρόκου, μέλος της ΤΕ Πειραιά, και στου Ρέντη, με τον Δημήτρη Τζαφάλια, μέλος του ΤΓ Πειραιά. Την ίδια ώρα στο Κερατσίνι (Παύλου Φύσσα), με τον Γιώργο Καλαμαρά, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στην οδό Σωτήρος και στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά και στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον (Αγίου Νικολάου), με τον Χρήστο Κούκο, δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Την ίδια ώρα στο εμπορικό κέντρο Αγίων Αναργύρων, με την Γιώτα Παπαλουκά, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ