Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκδηλώσεις από σωματεία και φορείς

Εκδήλωση αλληλεγγύης την Τρίτη 31 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία, οργανώνουν τα σωματεία και το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Η εκδήλωση οργανώνεται κάθε χρόνο αυτήν την εποχή και αγκαλιάζεται μαζικά από τους εργαζόμενους. Φέτος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει γλέντι με ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική και αφιέρωμα στον Σταύρο Καψάλη. Τα σωματεία καλούν τους εργαζόμενους να στηρίξουν τη λαχειοφόρο που διοργανώνουν, ενισχύοντας οικονομικά τη δράση τους.

«Δυναμώνουμε τα συνδικάτα μας σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονιά. Ζωντανεύουμε τα σωματεία μας με πρωτοβουλίες και αγωνιστικές αποφάσεις. Αποφασίζουμε συλλογικά τις μορφές των αγώνων μας. Στηρίζουμε κάθε εργαζόμενο που δεν συμβιβάζεται με τη μιζέρια και σηκώνει το κεφάλι», αναφέρουν τα σωματεία.

Στη λαϊκή αλληλεγγύη είναι αφιερωμένες οι φετινές εκδηλώσεις του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Πατρών και περιχώρων που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή και αύριο, Σάββατο, στην πλατεία Ελευθερίας, στη γειτονιά των Προσφυγικών. Εχοντας κεντρικό σύνθημα «Η αλληλεγγύη και ο αγώνας τα μόνα όπλα των λαών», η διοίκηση του φορέα απευθύνει κάλεσμα συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ