Τρίτη 31 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΣΤΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Στην πυρόπληκτη Ηλεία περιόδευσε χτες ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, όπου συναντήθηκε με τους δημάρχους Πύργου, Τάκη Αντωνακόπουλο, και Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργο Γεωργιόπουλο, ενώ συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη φορέων του νομού.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος και μέλος της ΚΕ, όπως επίσης και τα μέλη της ΚΕ Βασίλης Δημόπουλος, Διονύσης Αρβανιτάκης, καθώς και ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ και του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της ΚΕ. Επίσης, πολυμελής αντιπροσωπεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην περιοχή.

Η αγωνία των εργαζομένων, βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων, των επαγγελματιών της περιοχής για την επόμενη μέρα των πυρκαγιών στον νομό, με βάση και την πικρή πείρα από τις προηγούμενες καταστροφές, η ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων στο 100%, την αναπλήρωση εισοδήματος και όλων των απαραίτητων μέτρων, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων. Ενώ ο Δ. Κουτσούμπας στις τοποθετήσεις του εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στις δίκαιες διεκδικήσεις, ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος για σχέδιο ολοκληρωμένης αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας, αναδεικνύοντας τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για τις επαναλαμβανόμενες καταστροφές, που επιβεβαιώνουν ότι ο λαός έχει απέναντί του μια στρατηγική εχθρική στα συμφέροντά του, σημειώνοντας πως μόνο ο αγώνας του λαού απέναντι σε αυτήν μπορεί να δώσει λύσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ