Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Νέα κόντρα με Αυγενάκη για την επιχορήγηση

Για προσπάθεια διαστρέβλωσης της αντικειμενικής πραγματικότητας κατηγορεί η Ομοσπονδία Μπάσκετ τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με τη μη καταβολή της επιχορήγησης που λαμβάνει από το υπουργείο Αθλητισμού. Θυμίζουμε πως με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ γνωστοποίησε την καθυστέρηση καταβολής ενός ποσού 600.000 ευρώ για το έτος 2021 το οποίο, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, είναι αναγκαίο για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και άλλες σημαντικές υποχρεώσεις. Απαντώντας στο αίτημα της ΕΟΚ ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε λόγο για ψευδείς πληροφορίες υποστηρίζοντας πως η Ομοσπονδία έχει λάβει ποσό περίπου 984.000 ευρώ για το 2021.

Χτες η Ομοσπονδία Μπάσκετ επανήλθε στο θέμα και με ανακοίνωσή της ανταπάντησε στα όσα υποστηρίζει ο υφυπουργός κάνοντας λόγο για ατυχή προσπάθεια διαστρέβλωσης των πραγματικών γεγονότων, τα οποία, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύονται και από τα επίσημα έγγραφα.

Από πλευράς υφυπουργού υπήρξε νέα απάντηση προς τα όσα υποστηρίζει η Ομοσπονδία στη νεότερη ανακοίνωσή της κατηγορώντας την προσωρινή διοίκηση (ορισμένη από το Πρωτοδικείο) της ΕΟΚ για «δημαγωγία» και «παραποίηση» της πραγματικότητας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ