Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Συμπαραστέκονται στους αγρότες

Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών εκφράζουν οργανώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων της Β. Ελλάδας, δίνοντας έτσι την παλλαϊκή διάσταση των αγροτικών κινητοποιήσεων και την ενότητα που οικοδομείται στις γραμμές του μαζικού λαϊκού κινήματος που αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου.

Με ομόφωνο ψήφισμά της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας θεωρεί δίκαιο τον αγώνα για την επιβίωση της αγροτιάς και την πίστη ότι οι αγώνες θα κάμψουν την αδιαλλαξία της κυβέρνησης και θα φέρουν αποτελέσματα.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή του στέκεται αλληλέγγυο με τον αγώνα της αγροτιάς «που συγκλονίζει ολόκληρη την ύπαιθρο και μέρα με τη μέρα γίνεται πιο δυναμικός και αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το Παγκαπνεργατικό Συνδικάτο Θεσσαλονίκης με ψήφισμά του τονίζει ότι τα προβλήματα της αγροτιάς είναι και προβλήματα των εργαζόμενων του κλάδου και ότι το σωματείο θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και θα συμπαρασταθεί στον αγώνα των αγροτών «γιατί η νικηφόρα έκβασή του είναι κρίσιμη για το μέλλον του κλάδου μας».

Την αγωνιστική της συμπαράσταση στους μαχόμενους αγρότες εκφράζει με ψήφισμά της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης υπογραμμίζοντας ότι οι συνταξιούχοι νιώθουν το δίκιο των αγροτικών αιτημάτων και συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις τους. Το ψήφισμα καταγγέλλει την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη και καλεί σε λαϊκή ενότητα με το σύνθημα Αγρότες - Εργάτες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ