Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Συμπαράσταση και από τη Λέσβο

Ψήφισμα συμπαράστασης προς το δίκαιο αγώνα των αγροτών, οι οποίοι ξεκληρίζονται από την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, εξέδωσαν η Ενωση Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Μυτιλήνης και το Σωματείο Χειριστών - Βοηθών Εκσκαπτικών και Ανυψωτικών Μηχανημάτων Μηχανοδηγών Οδοστρωτήρων Ν. Λέσβου.

Η Ενωση Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Μυτιλήνης, στο ψήφισμά της, στις 4 Φλεβάρη, εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των αγροτών και συμμερίζεται τα αιτήματά τους. «Μόνο με τον αγώνα», υπογραμμίζει η Ενωση, «μπορεί να ανατραπεί η αντιαγροτική, αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική. Εμπρός να υπερασπιστούμε τα εισοδήματά μας, τη δωρεάν Υγεία - Περίθαλψη και Παιδεία. Αγώνας για να μείνουμε στα χωριά και στις πόλεις μας».

Τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των αγροτών χαιρετίζει η Διοίκηση του Σωματείου Χειριστών - Βοηθών Εκσκαπτικών και Ανυψωτικών Μηχανημάτων Μηχανοδηγών Οδοστρωτήρων του Νομού Λέσβου, εκφράζει τη συμπαράστασή της στα δίκαια αιτήματα των αγροτών και παλεύει μαζί τους ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης. Και σημειώνει: «Μόνο με τον ενωμένο αγώνα μπορούμε όλοι να έχουμε δωρεάν περίθαλψη - υγεία και ανθρώπινες συντάξεις. Εμπρός στην ανάπτυξη των μαχητικών αγώνων των αγροτών και των εργατών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ