Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Αύριο το συλλαλητήριο σωματείων και φορέων στο Περιστέρι

Πάνω από 23 εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς της Δυτικής Αθήνας συντονίζουν τη δράση τους και καλούν στο συλλαλητήριο στο Περιστέρι που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, «για να υπερασπιστούμε δικαιώματα και κατακτήσεις, για να διεκδικήσουμε όλα εκείνα που έχουμε ανάγκη».

Η ανάγκη για τον συντονισμό της δράσης αναδείχθηκε και κατά τη διάρκεια κοινής σύσκεψης που προηγήθηκε μεταξύ σωματείων και φορέων των δήμων Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων, Καματερού και Ιλίου.

Αυτήν τη βδομάδα οι φορείς πραγματοποιούν εξορμήσεις έξω από τα τοπικά Κέντρα Υγείας, τα σχολεία, ενώ προσανατολίζονται σε παρεμβάσεις του δήμου την ερχόμενη βδομάδα.

Διεκδικούν μεταξύ άλλων άμεσα μέτρα στήριξης του δημόσιου τομέα της Υγείας με ενίσχυση σε προσωπικό και υποδομές. Γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για το δημόσιο σύστημα Υγείας. Μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, 15 μαθητές ανά τάξη. Κανείς εργαζόμενος, βιοπαλαιστής, αυτοαπασχολούμενος χωρίς ρεύμα. Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ