Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 80χρονα του ΕΑΜ

-- Η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν την Τετάρτη 6 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στην εκδήλωση που θα γίνει στο Κηποθέατρο Νίκαιας, με θέμα «80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ - 77 χρόνια από το Μπλόκο της Κοκκινιάς». Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, σε επιμέλεια Γιάννη Παπαζαχαριάκη. Θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Κανέλλος και η Πολυξένη Καράκογλου.

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ διοργανώνουν η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ και το παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, αύριο Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Λαμιέων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Χρήστο Φουσέκη, πρόεδρο του Παραρτήματος Λαμίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ιστορική - πολιτική ομιλία από τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, ερμηνεία αντάρτικων τραγουδιών από ζωντανή ορχήστρα, ενώ στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και βιβλίου.

-- Εκδήλωση για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ διοργανώνει και το Παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο αίθριο της αγοράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ